DETALJI KRVAVOG NAPADA U ZRENJANINU: Nožem u grudi ubadala drugaricu, majku bliznakinja (FOTO)
Foto: Kurir/S.U.

ODMAH UHAPŠENA

DETALJI KRVAVOG NAPADA U ZRENJANINU: Nožem u grudi ubadala drugaricu, majku bliznakinja (FOTO)

Crna Hronika -

Zašto je A.G. (28) iz Zrenjanina nožem ubola prijateljicu i vršnjakinju S.R., majku dve maloletne bliznakinje, još nije poznato.

Krvavi sukob dogodio se u u četvrtak oko 17 časova u Ulici dr Zorana Kamenkovića bb, iza zrenjaninske fabrike šešira, u neposrednoj blizini Begeja. Policija je uhapsila A.G. samo nekoliko minuta nakon što je pokušala da ubije R. S. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Prema dosad raspoloživim informacijama, ubistvu u pokušaju, kako je okvalifikovano ovo krivično delo, prethodila je svađa dve prijateljice.

Zrenjanin
foto: Kurir/S.U.

"Onda je A. G. iz torbe izvadila nož na preklapanje i R. S. nanela više ubodnih rana i posekotina. Potom ju je ubola nožem u grudi iznad srca. Sečivo noža ostalo je u njenom grudnom košu. R. S. je zadobila teške telesne povrede opasne po život, a u besvesnom stanju je prebačena i zbrinuta u Urgentni centar zrenjanske bolnice", rekao nam je izvor iz istrage.

Osumnjičena A.G. se nakon nasrtaja na drugaricu, zaputila obalom Begeja, ka Ulici obala Miloša Velikog. Tamo su je zaustavili pripadnici zrenjaninske policije. Prilikom pretresa i pregleda, u torbi su pronašli kuhinjski nož.

Prema našim saznanjima, R.S. je nakon operativnom zahvata u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

Zrenjanin
foto: Kurir/S.U.

U Zrenjaninu su građani u neverici nakon ovog dramatičnog događaja nedaleko od centra grada:

"Da je kraj obale Begeja došlod do tuče prijateljica opazila su dva mladića. Oni su i alarmirali policiju. Patrola policije brzo je došla na lice mesta. Iza njih se pojavilo i sanitetsko vozilo. Devojka je ležala na travi sa nožem u grudima", ispričala je starija Zrenjaninka čija se kuća nalazi preko puta stare fabrike šešira Begej, gde se na travnjaku i dogodio krvavi obračun.

Zašto je nakon svađe A.G. posegnula za nožem i zarila ga drugarici S.R u grudi biće poznato nakon istrage koja je u toku.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track