BOKSERKA IZBOLA KUĆNU PRIJATELJICU! ROĐACI ŽRTVE IZ ZRENJANINA: Nije bilo razloga, mislimo da je u sekti!
Foto: Printscreen

OBRT

BOKSERKA IZBOLA KUĆNU PRIJATELJICU! ROĐACI ŽRTVE IZ ZRENJANINA: Nije bilo razloga, mislimo da je u sekti!

Crna Hronika -

Zrenjaninka S. R. (28), koju je u četvrtak uveče nožem iskasapila kućna prijateljica, inače bivša šampionka u boksu, A. G. (28), oporavlja se u bolnici od teških povreda, a njeni rođaci kažu da je ona napadnuta bez razloga. Kako tvrdi izvor blizak porodici povređene, kobnog dana A. G. pozvala je S. R. u šetnju "da joj nešto pokaže".

Ubodi u leđa i grudi

- Zvala ju je da se prošetaju po obali Begeja. Pošto se njih dve poznaju čitavog života i komšinice su, ali i kućne prijateljice, S. R. je prihvatila poziv. Inače se svakodnevno viđaju i redovno posećuju - pričaju rođaci za Kurir i nastavljaju:

- Šta se tokom šetnje tačno dogodilo, niko ne zna. A. G. je potegla nož, ubola je S. R. 23 puta u leđa i jednom u grudi.

mesto zločina
mesto zločinafoto: Kurir/S.U.

Oni navode da nema govora da je motiv pokušaja ubistva ljubomora, kao ni muškarac.

- Niko ne zna šta se desilo sa A. G. One se nisu svađale nikada, nisu imale nikakav problem. Devojka je bila normalna, a šta joj se tog dana dogodilo, nama je nepoznato. Sumnjamo da je ušla u neku sektu, jer nema šta drugo da bude - ispričali su rođaci S. R.

Poznanici je izbegavali

U poslednje vreme se čudno ponaša

Osumnjičena A. G. bila je ponos Zrenjanina, jer je kao mlada bokserka na takmičenjima osvajala brojne nagrade. Pre izvesnog vremena se povukla iz sporta i navodno je neko vreme radila kao stjuardesa. Poznanici kažu i da su primetili da se u poslednje vreme čudno ponašala, te da su je mnogi izbegavali.

Prema njihovim rečima, S. R. se oporavlja. - Svi su u potpunom šoku zbog brutalnog napada, a naročito jer je za to osumnjičena bliska porodična prijateljica - dodali su rođaci.

Dva noža u tašni

Podsetimo, izvor Kurira rekao je da su očevici ispričali da su videli da se dve žene u četvrtak po podne svađaju kod stare fabrike šešira, a potom je A. G. potegla nož "skakavac" i počela mahnito da ubada drugaricu. - S. R. je pronađena sa nožem zarivenim u grudi. Policajci su brzo uhapsili A. G., koja je posle krvavog pira pokušala da pobegne - podseća izvor i dodaje da se pretpostavlja da je A. G. planirala napad. - Kod nje je prilikom hapšenja u tašni nađen i kuhinjski nož. Zašto bi neko u šetnju sa prijateljicom poneo čak dva noža? - kaže sagovornik iz istrage.

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track