Krampom pokušali opljačkati poštu

Baksuzni razbojnici

Krampom pokušali opljačkati poštu

Crna Hronika -
Osumnjičeni su u noći između 18. i 19. avgustapokušali opljačkati poštu, a policija ih je uhvatila dok su krampom pokušali da prokopaju zid prostorije gde se nalazi sef sa novcem

BEOGRAD- Novosadska policija uhapsila je tri muškarca koji se sumnjiče za pokušaj pljačke pošte u Kulpinu kod Novog Sada, a sumnja se da su izvršile više krađa na teritoriji Srbije.

Kako je saopšteno iz MUP-a, uhapšeni su Saša M. (34) iz Kruševca, Stanoja Z. (59) iz Veternika i Bajram Š. (54), državljanin Nemačke.

Oni su osumnjičeni da su u noći između 18. i 19. avgusta opljačkali poštu u mestu Kulpinu tako što su automobilom došli do pošte, Stanoje Z. je ostao da čuva stražu, a Saša M. i Bajram Š. su prišli vratima sa bočne strane i pomoću makaza za armaturu presekli katanac na zaštitnoj rešetki.

Zatim su pajserom otvorili ulazna vrata i ušli u centralu pošte, a nakon toga Bajram Š. je pokušao krampom da prokopa zid prostorije gde se nalazi sef sa novcem.

Dok su pokušali da otovre sef policija ih je uhapsila

Postoje sumnje da je ova kriminalna grupa izvršila više krivičnih dela teške krađe na teritoriji Republike i rad na njihovom rasvetljavanju je u toku.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije, Policijske uprave u Novom Sadu i u Kruševcu, u saradnji sa osnovnim tužiocem OJT u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track