DIJANA HRKALOVIĆ UMESTO DA ROBIJA SNIMA SE ZA INSTAGRAM: Mesto joj je u zatvoru a ona pokazuje kako provocira na mrežama FOTO
Foto: Printscreen Instagram

HRKALOVIĆKA OKAČILA STORI

DIJANA HRKALOVIĆ UMESTO DA ROBIJA SNIMA SE ZA INSTAGRAM: Mesto joj je u zatvoru a ona pokazuje kako provocira na mrežama FOTO

Crna Hronika -

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, umesto da se nalazi iza rešetaka zbog navodne povezanosti s najokrutnijim kriminalcima, poput Veljka Belivuka i njegove grupe, snima se i objavljuje snimke na Instagramu.

Hrkalovićka umesto da odgovara za brojna krivična dela sa kojima se dovodi u sumnju, snima se i fotografiše za društvene mreže, pokazujući da uživa u slobodi umesto da je u zatvoru.

popularna na mrežama
popularna na mrežamafoto: Printscreen

Bivša sekretarka MUP nakon hapšenja Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, davala je izjavu u SBPOK zbog svojih navodnih veza s Belivukom.

Pozdrav za sve "grobare", onaj ko voli ne uništava

Veliku pažnju javnosti izazvala je i Dijanina nedavna prepiska sa navijačima Partizana.

- Bravo, Diksi, oprošteno ti je i što si nam tribinu uništila, majke mi - napisao je jedan korisnik Instagrama, na šta mu je Hrkalovićeva odgovorila: - A ko zna, možda se na kraju ipak ispostavi da ja nemam veze sa tim... Čudan je život. Onaj ko stvarno voli, taj ne uništava. Pozdrav za sve "grobare" - napisala je ona uz dva srca, crno i belo - poput boja kluba.

Kurir.rs/ E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track