EKSPRESNA AKCIJA SURČINSKE POLICIJE: Pao posle samo 20 minuta! Iz automobila mu uzeo radio pa probao da odnese i akumulator
Foto: MUP

osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

EKSPRESNA AKCIJA SURČINSKE POLICIJE: Pao posle samo 20 minuta! Iz automobila mu uzeo radio pa probao da odnese i akumulator

Crna Hronika -

BEOGRAD - U okviru borbe protiv svih vidova kriminala, u Beogradu je rano jutros uhapšen muškarac (28).

Njega je surčinska policija uhvatila posle 20 minuta otkad je jedan građanin došao u policijsku stanicu Surčin rekavši da mu je neko obio auto iz kog mu je odneo muzički uređaj i pokušao da ukrade akumulator.

Osumnjičeni je uhapšen posle samo 20 minuta a policija je posle privođenja ustanovila da je za njim ranije već bila raspisivana potraga zbog drugih krivičnih dela. Protiv njega je podneta krivična prijava za krađu i određeno mu je zadržavanje od 48 časova, saopštio je MUP.

MUP je potvrdio da je brzom i efikasnom akcijom uhapsio V. R. (1993) neposredno nakon što je, kako se sumnja, iz jednog automobila u Surčinu ukrao radio-kasetofon. On se tereti da je noćas, dva sata posle ponoći, iz parkiranog „fijat punta“ odneo muzički uređaj, a potom pobegao.

Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta i samo 20 minuta nakon izvršenog krivičnog dela pronašla i uhapsila V. R. kod koga je nađen radio-kasetofon.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track