Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST OCA SILOVANE DEVOJČICE IZ BOGATIĆA: Otkrio šta se sada dešava sa ćerkom, cela porodica zabrinuta zbog ovoga
Foto: S. U., Printscreen/Facebook

ispričao detalje o svom detetu

POTRESNA ISPOVEST OCA SILOVANE DEVOJČICE IZ BOGATIĆA: Otkrio šta se sada dešava sa ćerkom, cela porodica zabrinuta zbog ovoga

Crna Hronika

Vladan Ć, otac devojčica (13) iz sela kod Bogatića koju je, kako se sumnja, silovao njegov radnik Aleksandar I, zvani Mačak (39) tvrdi da joj je teško da priča o svemu što joj se desilo.

- Kada prođe pored mesta gde joj se to dogodilo, primetim da stavlja ruke na oči. Nažalost, malo je selo, pa mora da prođe tuda i kada ide do škole ili gde god da krene. Kod psihologa samo ćuti i jako joj je teško da priča o svemu tome.

Kako se ranije saznalo, Aleksandar je godinama radio u kamenorezačkoj radnji devojčicinog oca. On i devojčica bili su na istoj proslavi rođendana 20. juna u Bogatiću, a sumnja se da ju je Aleksandar u toku večeri izveo na prevaru iz sale, a zatim ju je silovao u obližnjem dvorištu. Aleksandar je posle monstruoznog čina pobegao, a iste večeri je uhapšen u svojoj kući gde živi sa ženom i bebom.

Od tada je prošlo nekoliko nedelja, ali devojčica se, nažalost, i dalje ne oseća dobro.

- Nije dobro! Išli smo i kod psihijatra i kod psihologa. Ćutljiva je, plače noću i još majka spava sa njom. Nije u najboljem stanju i baš večeras treba da je vodimo doktoru. Nažalost, ne reaguje dobro kada prođemo pored tog mesta gde se sve dogodilo. Nije to Beograd pa da možeš da izbegneš neke ulice. Mi ovde živimo i moraš da prođeš tuda - kaže neutešni otac, i dodaje da njegova ćerka ćuti čak i kod stručnjaka koji žele da joj pomognu:

- Samo ćuti. Odemo psihijatru, a ona uglavnom ćuti i neće da priča! Dođemo kući pa nešto malo progovori. Hoćemo da popričamo sa doktorkom da vidimo da je odvedemo na more da malo skrene misli i promeni sredinu. Doktori kažu da će oporavak ići teško i sporo, ali da će progovoriti. Ima strah i od poznatih i od nepoznatih. Dobila je lekove i sedative, međutim, loše je - navodi devojčicin otac.

Vladan Ć. kaže da nije viđao familiju osumnjičenog, ali da mu to i nije u fokusu jer želi samo da pomogne svom detetu. Kako su ranije pisali mediji, neki članovi Aleksandrove familije navodno su ga branili.

- Nisam ih sretao niti sam pitao za njih. Pomerio nam se život iz temelja, glavno mi je da vidim šta ćemo s ovim detetom, a oni, bestraga im glava. Malo ih sredina bojkotuje, koliko čujem od ljudi. Aleksandar je navodno na tim društvenim mrežama dosađivao ženama, ali nisam čuo da je neko dete jurio - tvrdi otac.

Istraga je u toku, a kako kaže Vladan, sledećeg utorka on i supruga trebalo bi da daju svoj iskaz.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja