ISPRAVKA Nema potvrde tužilaštva da su porodice gledale „ostatke” nestalih mladića
Foto: Zorana Jevtić

U Specijalnom tužilaštvu

ISPRAVKA Nema potvrde tužilaštva da su porodice gledale „ostatke” nestalih mladića

Crna Hronika -

NAPOMENA Iako smo prvobitno objavili naslov PRONAĐENI OSTACI ŽRTAVA VELJE NEVOLJE: Danas ih rodbina identifikuje sa fotografija, Milena Ljepoja izašla uplakana iz tužilaštva, ovaj naslov smo izmenili posle sugestije u analizi sajta Raskrinkavanje.rs, da ne postoji potvrda od tužilaštva da su članovi porodice "gledali ostatke i identifikovali svoje bližnje", stoga tu tvrdnju uklanjamo iz naslova i teksta.

Porodice pokojnih Lazara Vukićevića, Aleksandra Gligorijevića i još jednog mladića koji se vode kao nestali, saslušane su danas u sklopu istrage koja se vodi protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Među rodbinom je Milena Ljepoja, sestra Pink Pantera iz Niša Milana Ljepoje, koji je nestao u decembru prošle godine. Za njegovo ubistvo odmah posle hapšenja u februaru, osumnjičena je grupa Veljka Belivuka.

Milena Ljepoja je za Kurir izjavila da je, posto je tražila status oštećene, dobila status oštećene i da je u tužilastvu bila kako bi se upoznala sa predmetom koji ima vise hiljada strana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track