SUPRUŽNICI IZ ŠVAJCARSKE TEŠKO POVREĐENI: Detalji lančanog sudara kod skretanja za Rumu AUTOMOBIL SA DECOM NALETEO NA KAMION
Foto: Stefan Jokić

udes

SUPRUŽNICI IZ ŠVAJCARSKE TEŠKO POVREĐENI: Detalji lančanog sudara kod skretanja za Rumu AUTOMOBIL SA DECOM NALETEO NA KAMION

Crna Hronika -

Vozač automobila marke BMW švajcarskih registracijskih oznaka i njegova supruga teško su povređeni u lančanom sudaru koji se dogodio na auto-putu kod skretanja za Rumu.

Saobraćajka se dogodila juče oko 17.30 sati kad su se sudarili BMW i kamionom kojim je upravljao D.V. Na kamion su ubrzo naletela još dva vozila, ali srećom niko nije teže povređen. U jednom od tih automobila bila su i maloletna deca.

Kako nezvanično saznajemo, sudar se dogodio na auto-putu u smeru od Batrovaca ka Beogradu kad je kamion udario u BMW u kom su bili supružnici.

Od siline udara kamion se prevrnuo te su vatrogasci morali da seku krov kako bi izvukli vozača. Oni su vozilima hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, međutim, zbog povreda opasnih po život žena je prevezena u Beograd.

Policija je u prisustvu tužioca obavila uviđaj, a kako je došlo do nesreće biće utvrđeno istragom koja je u toku.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track