POVREĐENA DVA POLICAJCA U BELOJ CRKVI: Potraga za počiniocem koji je odranije poznat po krivičnim delima (KURIR VIDEO)
Foto: Kurir

napad na policajce

POVREĐENA DVA POLICAJCA U BELOJ CRKVI: Potraga za počiniocem koji je odranije poznat po krivičnim delima (KURIR VIDEO)

Crna Hronika -

Dvojica policajaca povređena su u su u Ulici Vojske Srbije u Beloj Crkvi, oštrim predmetom prilikom intervencije za koju je prijavljeno nasilje u porodici, a koje je počinio mladić starosti oko 24 godina, koji je poznat policiji odranije.

Utvrđuju se svi detlji povređivanja policajaca ali je evidentno da obojica imaju posekotine. Jednom od policajaca pomoć se ukazuje u Domu zdravlja u Beloj crkvi dok je drugi policajac iz vršačke bolnice sa posekotinom ruke prebačen u bolnicu u Beograd.

00:22

NAPADNUTI POLICAJCI U BELOJ CRKVI

Prema jednoj nezvaničnoj informaciji na policijske službenike nasrnuo je mladić u trenutku kada je otvorio vrata.

- Žena je prijavila policiji nasilje u kući. Kada je patrola stigla on je odmah nožem nasrnuo na njih i naneo im više posekotina po telu. Potom je pobegao. Srećom povređeni policajci nisu životno ugroženi ali je jedan od njih zadobio ozbiljnu povredu ruke - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

napadnuti policajci, Bela Crkva
foto: Kurir

Prema drugoj nezvaničnoj informaciji policajci su povređeni prilikom intervencije tako što su zadobili posekotine od stakla prilikom savladavanja prijavljenog muškarca za nasilje.

Šta se tačno dogodilo biće poznato po oknočanju istrage koja je u toku i kojom rukovodi tužilac.

- Nakon prikupljenih svih informacija biće poznat način povređivanja policajaca - rekao je sagovornik Kurira i potvrdio da se traga za mladićem koji je odranije poznat policiji.

U potrazi učestvuje više destina policijskih službenika.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja