Najnovije vesti

KOLEGA RANJENOG MUŠKARCA IZ LOZNICE: Muzičar u butini ima 150 zrna sačme!
Foto: Printscreen

Ranjen

KOLEGA RANJENOG MUŠKARCA IZ LOZNICE: Muzičar u butini ima 150 zrna sačme!

Crna Hronika

Klavijaturista Bugi benda Dragoslav Bučić (32), koga je gost na svadbi pogodio iz sačmarice prilikom šenlučenja, oporavlja se u bolnici u Banjaluci

Muzičar Dragoslav Bučić (32) iz okoline Loznice, koji je u nedelju ranjen na jednoj svadbi u mestu Povelič u Republici Srpskoj, oporavlja se u bolnici u Banjaluci, a prema rečima njegovog prijatelja, u nozi ima više od 150 zrna sačme.

Naš sagovornik, koji je u nedelju bio na svadbi pod šatorom zajedno sa ranjenim klavijaturistom Bučićem i ostalim članovima Bugi benda, kaže za Kurir da je sve ipak dobro prošlo, kako je moglo da bude.

Pucali ceo dan

- Najvažnije je da je Dragoslav dobro, nije životno ugrožen. Pogođen je u desnu butinu i ima više od 150 zrna sačme - kaže član Bugi benda, koji nije želeo da mu objavljujemo ime. Muzičar objašnjava da se na svadbi, na kojoj su u nedelju svirali, pucalo od jutra. - Ceo dan se pucalo, a ovo se desilo kada je svirka bila završena i kada smo mi iz benda seli da jedemo, dok su tehničari rasklapali opremu. Tada je taj mladić izašao iz šatora i zapucao. Dragoslav je odjednom pogođen u nogu, a ranjen sam i ja, jer ono sačme što nije završilo u njegovoj nozi, jeste u mojoj. Sačma je prošla ispod Dragoslavljeve noge i pogodila mene. Nisam hteo u bolnicu, nego sam sam izvadio četiri, pet komada sačme. I bubnjar je imao nekoliko zrna u ruci - prepričava dramu sa veselja naš sagovornik. Kako ističe, "dobro su prošli, jer je harmonikaš ustao od stola samo 10 sekundi pre pucnjave". - Da nije ustao, dobio bi sačmu u leđa i ko zna kako bi se sve završilo - priča član Bugi benda i dodaje da oni inače sviraju samo na svadbama u restoranima, ali da su sada napravili izuzetak. - Pristali smo da radimo pod šatorom jer poznajemo domaćine, koji su stvarno dobri ljudi. Nažalost, desilo se šta se desilo - kaže on: - Često sviramo i nastupamo, ali nikada nam se ništa slično nije dogodilo. Znamo da ne radimo u biblioteci, ali ovo nismo očekivali. Ovo smo prvi put doživeli, a nadam se i poslednji - zaključuje naš sagovornik.

Izazivanje opasnosti

Podsetimo, policija Republike Srpske u nedelju je uhapsila Mileta K. (24), koji je bio gost na svadbi. On se sumnjiči za izazivanje opšte opasnosti, a pretpostavlja se da je tokom šenlučenja, umesto u vazduh, iz sačmarice pucao u šator i povredio državljanina Srbije.

Supruga

Gagi je najjači čovek na svetu

Poruka muzičareve žene
Poruka muzičareve ženefoto: Printscreen

Supruga povređenog Dragoslava, koja je pevačica u Bugi bendu, juče je na Fejsbuku obavestila prijatelje da se Dragoslav oporavlja. - Dragi ljudi, Dragoslav je u stabilnom stanju i oporavlja se! Hvala vam što nam pružate podršku i brinete se, Bog vas blagoslovio! Dragoslav Bučić, naš Gagi, najjači je čovek na svetu, koji je sve podneo da nogama. Ukratko, ima preko 100 gelera sitnih duboko u nozi, nije vršena intervencija i s vremenom bi trebalo zarastanjem da ispadaju... Biće teško i dugotrajno, ali mi smo mladi i jaki ljudi koji se neizmerno vole, tako da će Gagi brzo na noge - napisala je supruga povređenog.

Kurir.rs / T. Ilić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja