OVO JE VOZAČ KOJI JE POKOSIO DECU NA PEŠAČKOM, PA POBEGAO: Lazar G. već osuđivan za saobraćajne nesreće! SUD GA PUSTIO NA SLOBODU
Foto: Nikola Andjic, Privatna Arhiva

sRAMOTNO

OVO JE VOZAČ KOJI JE POKOSIO DECU NA PEŠAČKOM, PA POBEGAO: Lazar G. već osuđivan za saobraćajne nesreće! SUD GA PUSTIO NA SLOBODU

Crna Hronika -

Tužilaštvo je najavilo žalbu na odluku Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji je danas odbio da odredi je danas pritvor za L.G. (38) koji je, kako se sumnja, u nedelju uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje dece na pešačkom prelazu pa pobegao i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Inače, sudija za prethodni postupak mu je odredio zabranu napuštanja boravišta i oduzimanje vozačke dozvole.

Tužilaštvo je ranije danas tražilo da se L.G. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo, kao i da će uticati na svedoke, jer se branio ćutanjem. U zahtevu za određivanje pritvora tužilaštvo je podsetilo i da je L.G. napustio lice mesta, da se nije sam prijavio nakon nezgode već ga je prolašla policija, kao i da nema prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije, odnosno adresa prebivališta je pasivizirana.

Takođe Tužilaštvo je ukazalo da je više puta osuđivan i to dva puta zbog izvršenja saobraćajna krivična dela.

Osumnjičenom L.G. se na teret stavljaju krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja