Najnovije vesti

MINISTAR VULIN O NASREĆI NA KARABURMI: Kao otac dvojice dečaka osećam istu bes i ogorčenost, podržavam protest građana
Foto: Nemanja Nikolić

izrazio saučešće porodici preminulog dečaka

MINISTAR VULIN O NASREĆI NA KARABURMI: Kao otac dvojice dečaka osećam istu bes i ogorčenost, podržavam protest građana

Crna Hronika

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin, istakao je da apsolutno podržava protest građana u beogradskom naselju Karaburma, koji je održan sinoć, zato što je preminuo dečak koga je zgazio vozač koji je pobegao sa lica mesta, a potom je pušten da se brani sa slobode.

Ministar Vulin je kazao da kao otac dvojice dečaka oseća isti bes i ogorčenost kao i građani koji su sinoć protestovali.

"Veliko razočarenje. Kao otac, kao građanin ove zemlje, ja bih bio sa građanima na tom istom protestu. Policijska uprava za grad Beograd je razrešila slučaj veoma brzo, par sati kasnije smo našli tog ubicu koji je počinio ovu strašnu tragediju iako je pokušao da se sakrije, ali naravno, pronašli smo ga. Pravosuđe je nezavisno, može da odlučuje kako god hoće, ali apsolutno razumem i apsolutno podržavam protest građana i ja bih protestovao. Ne možeš da pustiš nekog ko je zgazio devetogodišnjeg dečaka i pobegao i još pokušao da se sakrije. Još uvek postoji pravni lek da se i to reši, nadam se da će pravosuđe promeniti svoju odluku i da će ovaj čovek dobiti zasluženu kaznu. Neće ta kazna vratiti život, ali ćemo se bar malo bolje osećati", poručio je, gostujući u jutarnjem dnevniku Radio televizije Srbije, ministar policije Aleksandar Vulin izrazivši saučešće porodici preminulog dečaka.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja