STRAVIČNO: Optužila četvoricu Nišlija da su je silovali na rođendanu!
Foto: Shutterstock

Užas

STRAVIČNO: Optužila četvoricu Nišlija da su je silovali na rođendanu!

Crna Hronika -

Devojka ispričala da su je M. S. (21), S. C. (22), V. J. (24) i M. C. (21) obljubili, iskoristivši to što je bila toliko pijana da nije mogla da vlada sobom

Četvorica mladića iz Niša uhapšena su zbog sumnje da su u utorak na proslavi rođendana u hotelu u naselju Vlase silovali devojku, koja, osim srpskog, ima i strano državljanstvo.

Borisav Radonjić, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu, potvrdio je za Kurir da je četvorici momaka određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će ih saslušati tužilac.

Alkohol

Kako saznajemo, lisice su stavljene M. S. (21), S. C. (22), V. J. (24) i M. C. (21).

- Sumnja se da su oni, svaki pojedinačno, imali seksualne odnose sa devojkom. Oni su navodno iskoristili to što je devojka popila veću količinu alkohola i nije mogla niti da se kontroliše, niti da se brani. Praktično nije znala za sebe - kaže naš izvor.

Za slučaj se saznalo kada su roditelji devojke prijavili policiji šta se njihovoj ćerki dogodilo.

- Devojka je po dolasku kući sa proslave majci ispričala šta joj se dogodilo i imenovala je četvoricu momaka. Majka je odmah otišla u policiju i prijavila ih - kaže izvor i dodaje da je odmah pokrenuta istraga.

- Devojka je upućena na lekarske preglede kako bi se utvrdilo da li je silovana, odnosno da li je imala seksualne odnose. Biće utvrđeno i ko je sve imao odnose sa njom, odnosno da li su to četvorica osumnjičenih Nišlija. Takođe, biće saslušani i eventualni svedoci, s obzirom na to da se, kako oštećena kaže, sve desilo na rođendanu u hotelu, gde je bilo više ljudi - kaže izvor i dodaje da zasad osim iskaza oštećene devojke drugih dokaza nema.

Istraga u toku

- Kada se prikupe sva neophodna obaveštenja, tužilac će odlučiti u kom smeru će se dalje kretati istraga - dodaje izvor upoznat sa slučajem.

Notel u kom se navodno dogodilo napastvovanje važi za jedno od omiljenih mesta na kom mlade Nišlije organizuju proslave. U hotelu nam je juče rečeno da ne znaju da je u utorak bilo bilo kakvog incidenta.

Hronologija užasa

l april 2013 - Policija u Bačkoj Topoli uhapsila trojicu momaka od 24, 24 i 38 godina zbog sumnje da su silovali maloletnu devojku, koja je ranije bila u vezi sa jednim od njih. Oni su devojku ubedili da odu u stan na kafu, a tamo su je napili i predložili joj grupni seks, što je ona odbila. Međutim, tada su je pretukli i obljubili

l jul 2014 - Kraljevačka policija uhapsila je trojicu momaka, starih 21, 21 i 19 godina, zbog sumnje da su silovali maloletnicu. Oni su se sumnjičili da su devojčicu na silu uvukli u automobil i primorali je na oralni seks. Devojčica je nekoliko dana ćutala o onome što joj se dogodilo, ali je nekako skupila hrabrost i sve prijavila policiji

l novembar 2017 - Zrenjaninska policija uhapsila je trojicu mladića, starih 19, 18 i 17 godina, zbog sumnje da su silovali maloletnicu posle jedne zabave. Jedan od osumnjičenih bio je u vezi sa maloletnicom i predložio joj je da posle proslave odu u park, gde su je primorali na seksualne odnose.

Svi negiraju

Nismo silovali nikoga!

l Uhapšeni mladiću su, kako saznajemo, posle hapšenja negirali optužbe.

- Svi su rekli da nisu krivi, odnosno da nisu silovali devojku i da ne znaju o čemu se radi. Uhapšeni nisu poznati policiji, nisu hapšeni ranije, niti ih ima u kaznenoj evidenciji - kaže sagovornik.

Dragan Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track