Najnovije vesti

NESREĆA POTRESLA SELO KAONIK KOD KRUŠEVCA: Poginuo u šahtu na godišnjicu smrti sina!
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

NESREĆA POTRESLA SELO KAONIK KOD KRUŠEVCA: Poginuo u šahtu na godišnjicu smrti sina!

Crna Hronika
10:04h

Prvoslav Arsenijević (66) poginuo je prekjuče u selu Kaonik kod Kruševca, kada je sišao da popravi pokvaren hidrofor u šahti na svom imanju. Da neseća bude veća, Prvoslav je nastradao samo 10 metara dalje od mesta na kome mu je pre 20 godina poginuo sin, i to praktično na godišnjicu sinovljeve smrti. Kako saznajemo, nesrećni čovek poginuo je usled strujnog udara.

Nestajala struja

- Tog dana je nestajala struja, hidrofor je čas radio, čas nije, i Prvoslav je mislio da se pokvario. U momentu kada nije bilo struje, on je sišao u šahtu s namerom da otkloni kvar, međutim, baš u tom trenutku se struja vratila i udarila ga - pričaju potreseni meštani Kaonika i dodaju:

- On je od siline strujnog udara na mestu ostao mrtav, a u dvorište su došli policija, lekari i vatrogasci, koji su izvukli njegovo telo ih šahta. Četvorica vatrogasaca ga je iznelo napolje.

Meštani tuguju

Bio je u penziji i izuzetno dobar čovek

Kako kažu meštani Kaonika, Arsenijević je radio u jednoj kruševačkoj fabrici. - Imao je operaciju srca, pa se prevremeno penzionisao. Bio je izuzetno dobar čovek, vredan. Nažalost, život im je obeležila tragedija u kojoj su izgubili sina - pričaju meštani.

Komšije nastradalog kažu da su za nesreću čuli kada su na ulici sreli Prvoslavljevu suprugu.

- Ona je išla ulicom i rekla samo: "Molim te pomozi mi, Prvoslava je udarila struja, mrtav je u šahti". Kada smo ušle u dvorište, jedan od komšija iz mehaničarske radnje je već bio tamo, on je i pozvao Hitnu pomoć, a lekari su mu objasnili da ga ne diramo, jer je pun struje - priča komšinica:

stradali Prvoslav
stradali Prvoslavfoto: Printscreen/Facebook

- Vatrogasci koji su došli na intervenciju su isključili struju i izvukli ga, a lekar je konstatovao smrt. Sahrana je danas.

Zapalio se benzin

Komšije kažu da je ovo druga teška tragedija u porodici Arsenijević. - Prvoslavljev sin poginuo je pre 20 godina u avgustu, za nekoliko dana biće godišnjica. Njima se tada navodno zapalio benzin u pomoćnoj prostoriji, koja je na 10 metara od ove šahte u kojoj je stradao Prvoslav. Boce su eksplodirale i Prvoslavljev sin je poginuo - prisećaju se meštani i nastavljaju:

- Prvosvaljeva žena je komšijama rekla: "Da li je moguće da mi je ovde prvo poginuo sin, a sada i muž?".

Kurir.rs/ J. Ivić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track