TAKSISTA IZ VELIKOG GRADIŠTA PIPAO DEVOJČICU POSLE SEOSKOG VAŠARA: Saslušan i nakon toga mu je određen pritvor
Foto: Shutterstock

Uhapšen

TAKSISTA IZ VELIKOG GRADIŠTA PIPAO DEVOJČICU POSLE SEOSKOG VAŠARA: Saslušan i nakon toga mu je određen pritvor

Crna Hronika -

Muškarac je osumnjičen za krivično delo nedozvoljene polne radnje, a maloletnica (14) će biti saslušana kao posebno osetljiv svedok

Taksista A. R. (69) iz Velikog Gradišta uhapšen je zbog sumnje da je na području Golupca neprimereno dodirivao devojčicu (14). Kako saznajemo, sve se dogodilo u danu seoskog vašara u Velikom Gradištu, kada je devojčica pozvala taksi da je vozi kući. A. R. juče je saslušan u Osnovnom tužilaštvu i njemu je na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoka.

Ćutala od straha

- A. R. osumnjičen je da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom. Ona je prijavila slučaj i kako je navela, to se desilo na putu ka njenoj kući. Kada su prolazili kroz Golubac, on ju je dodirivao po intimnim delovima tela. Devojčica je od straha ćutala, ali je slučaj prijavila kad je izašla iz vozila - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem. Prema našim saznanjima, osumnjičeni je poznavao devojčicu odranije.

- Strašno je što se ovako nešto dogodilo. Dobro je da je dete to prijavilo i da je on uhapšen zbog drugih devojčica, jer naša deca ovde često koriste taksi prevoz - rekao je naš sagovornik.

Nije osuđivan

Kako saznajemo, oštećena devojčica još uvek nije saslušana u tužilaštvu. - Devojčica će biti saslušana kao posebno osetljiv svedok - rekli su nam nezvanično u Osnovnom tužilaštvu. A. R. nije osuđivan ni za jedno krivično delo.

(Kurir.rs/J. R. - J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track