NEVERSTVO NIJE MOGAO DA JOJ OPROSTI! Mesar potegao nož i pred šokiranom decom IZBO suprugu, pa SKOČIO U TISU!
Foto: Printscreen/Facebook

PORODIČNA DRAMA U NOVOM KNEŽEVCU

NEVERSTVO NIJE MOGAO DA JOJ OPROSTI! Mesar potegao nož i pred šokiranom decom IZBO suprugu, pa SKOČIO U TISU!

Crna Hronika -

Norbert D. (36) iz Novog Kneževca devet puta je nožem izbo svoju suprugu Žužanu D. (44), a potom pokušao da počini samoubistvo, skočivši sa mosta na Tisi. Fizičkom napadu, koji se dogodio sredinom jula, prethodio je verbalni sukob supružnika, zbog ženinog navodnog neverstva.

Jezivo porodično nasilje dogodilo se pred maloletnom decom supružnika, sinom i ćerkom. Muškarac, inače mesar po struci, potegao je nož i u predelu grudi izbo suprugu. Kao motiv napada komšije navode Žužanino neverstvo.

- Šokirani smo kada smo čuli šta je uradio. Iako svi u mestu znaju da ga je žena varala, to ne opravdava ovo krivično delo. Imaju dvoje dece, ćerku i sina i što je najgore, sve se desilo pred njihovim očima - priča jedan komšija u neverici.

Norbert i Žužana
foto: Printscreen/Facebook

Porodična drama desila se u mađarskom Domu kulture, u Kulturno-umetničkom društvu „Tiszagyongye“ u Novom Kneževcu gde je bračni par sa decom živeo u dvorišnom stanu, a zauzvrat su radili kao domari na održavanju objekta.

Norbert smešten u psihijatrijsku bolnicu

Norbert D. je nakon pokušaja ubistva supruge smešten u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti „Sveti Vračevi“ u Novom Kneževcu. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

- Kada je izbo ženu nožem, Norbert je otišao do mosta i skočio u Tisu gde je pokušao da počini samoubistvo. Ipak to nije uradio, a nakon što je isplivao, sačekala ga je policija i uhapsila. Iako teško ranjena, Žužana je uspela da ih pozove. Sve se događalo dok je bio još dan-otkrivaju komšije detalje ove krvave drame.

Verbalno nasilje je prema njihovim rečima, trajalo dosta dugo, a česte svađe bile su neizdržive i za Norbertove roditelje koji su sinu, snaji i unucima izgradili kuću u dvorištu.

Norbert i Žužana
foto: Printscreen/Facebook

- Njegovi roditelji su divni ljudi, pružili su im sve pogodnosti. Lepo su sredili dvorišnu kuću i nameštaj, iako su bili protiv tog braka, ali kada su videli da im se sin zaljubio, popustili su. Venčali su se 2008. godine. Međutim, svađe su postajale sve češće i neizdržive zbog Žužaninog neverstva, pa su se preselili u mađarski Dom kulture. Ona je bila razlog što su se odselili - navodi komšija.

U julu i dva samoubistva

Pored nezabeleženog porodičnog nasilja u ovom delu Banata, u julu su se u Novom Kneževcu dogodila i dva samoubistva, kada je ubodima nožem život sebi oduzeo meštanin u šezdestim godinama, a onda i 36-godišnji mladić, vešanjem.

Povređenu ženu je novokneževačka Hitna pomoć u teškom stanju odvezla u Opštu bolnicu u Senti, a zatim je hitno prebačena u novosadski Klinički centar Vojvodine. Prema nezvaničnim informacijama, Žužana više nije u životnoj opasnosti.

Norbert D. nije bio zaposlen, iako je po struci mesar. Lagodno je živeo, zahvaljujući ocu koji je dobar majstor za belu tehniku, kažu Novokneževčani.

- Otac je sve finasirao. Imao je nekada firmu, vredan je i pošten čovek. Norbertovi roditelji su dobar primer sinu. Ne znam šta mu se desilo da počini to krivično delo-priča komšinica koja je želela da bude anonimna.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track