Huligani divljali i razbijali po Novom Sadu

Vandalizam

Huligani divljali i razbijali po Novom Sadu

Crna Hronika -
Huligani su, pevajući navijačke pesme, razbili šoferšajbnu na jednom automobilu, udarali po drugim vozilima i prevrtali kontejnere za smeće

NOVI SAD - Nepoznati huligani su rano jutros u Novom Sadu razbijali šoferšajbne automobila i bilborde na kojima se reklamira letovanje na hrvatskom primorju, preneli su lokalni mediji.

U Dositejevoj ulici huligani su, pevajući navijačke pesme, razbili šoferšajbnu na jednom automobilu, udarali po drugim vozilima i prevrtali kontejnere za smeće.

Na jednom autobuskom stajalištu u blizini Novosadskog sajma polupali su pano sa reklamom koja poziva ovdašnje turiste na letovanje na hrvatskon primorju.Priveden huligan zbog divljanja u Dositejevoj

Novosadska policija privela je jednog mladića, a traga za drugim momkom zbog sumnje da su u utorak oko ponoći uništavali vozila na parkiralištu u Dositejevoj ulici kod broja 19.

Oni se sumnjiče da su oštetili tri automobila i razbili jedan prozor na kući u toj ulici, javlja novosadski Radio 021.Protiv privedenog mladića biće podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje, a sem potrage za drugim osumnjičenim, policija utvrđuje da li je još neko učestvovao u incidentu.

Kako javlja ovaj portal prema rečima stanara, u incidentu je učestvovalo bar desetak huligana koji su skakali po automobilima i prevrtali kontejnere.Njihovo divljanje je potrajalo oko pola sata.

Nasilnici su sve vreme pevali navijačke pesme, a policija je došla na poziv okolnih stanara i obavila uviđaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track