02:01

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U ZEMUN POLJU: Vozač (16) imao alkohol u krvi! Otac nastradale: Rekle su mi TATA JAVIĆEMO TI SE (VIDEO)

velika tuga

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U ZEMUN POLJU: Vozač (16) imao alkohol u krvi! Otac nastradale: Rekle su mi TATA JAVIĆEMO TI SE

Crna Hronika -
00:11

Mesto stravične saobraćajne nesreće u Zemun Polju

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Zemun Polju, usled koje je poginula devojčica S. A. (17), a njena sestra M. A. (19) zadobila je lake telesne povrede. Takođe svi tinejdžeri i deca koji su bili u automobilu su povređeni.

Naime, nesreća se dogodila kada je automobil marke "pežo" koji je vozio 16-godišnji I. J., i sleteo sa kolovoza i udario prvo u betonski stub, zatim u drvo i onda u banderu koju je automobil usled udarca prepolovio na pola. Pretpostavlja se da je do nesreće došlo jer je I. J. velikom brzinom "uleteo" u krivinu na putu, te nije mogao da iskontroliše automobil.

Kako je Kurir nezvanično saznao maloletnik je imao alkohola u krvi priliko saobraćajke, a takođe vozačku dozvolu nije imao.

udes, Zemun Polje
foto: Ana Paunković

Pored nastradale tinejdžerke S. A., u nesreći je povređena njena sestra M. A. (19), osmogodišnja devojčica Lj. J., desetogodišnji dečak B. J., i S. V. (14) koja je na sreću zadobila lake telesne povrede i puštena je na kućno lečenje.

Kako je otac nastradale Zoran A., rekao i razgovoru za Kurir, on ne zna gde su tačno krenule njegove ćerke sinoć, ali su rekle da će mu se javiti.

udes, Zemun Polje
foto: Ana Paunković

- Bili su kod kuće. I. J. je došao kolima po njih, trebalo je da izađu negde. Nisam siguran gde su išli. Samo su rekli. "Tata javićemo ti se" - ispričao je nesrećni otac.

Nakon toga je čuo za saobraćajnu nesreću, ali nije znao da mu je ćerka nastradala, i da su one bile u tim kolima.

Zemun Polje, Zoran A., otac
foto: Ana Paunković

Na njegovu priču nadovezuje se majka nastradale tinejdžerke koja je ispričala da je po povratku iz prodavnice saznala za saobraćajnu nesreću.

- Rekli su mi da je neki mladić stradao, a ne moje ćerke, tek smo kasnije saznali šta se desilo - navela je majka.

Zemun Polje, Zoran A., otac
foto: Ana Paunković

Inače, povređena sestra M. A. nalazi se i dalje u bolnici i ne zna da S. A. nastradala. Roditelji za sada nisu uspeli da je vide, a pretpostavlja se da bi danas trebalo da bude puštena na kućno lečenje.

Zoran kaže da se čuo sa ocem mladića koji je vozio automobil.

Rekao mi je da nije ni znao da je ovaj mali uzeo kola, jer oni nemaju automobil i da je u vreme kada je on uzeo automobil, otac spavao - ispričao je Zoran.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja