ČEKAJ NAS GORE I KADA SI NA NEBU I DALJE TE SVI VOLE: 40 dana od tragedije Milanu posvetili pesmu! Skočio u vodu i nije izronio
Foto: Printscreen/Facebook

Potresno

ČEKAJ NAS GORE I KADA SI NA NEBU I DALJE TE SVI VOLE: 40 dana od tragedije Milanu posvetili pesmu! Skočio u vodu i nije izronio

Crna Hronika -

Da bi sačuvao uspomenu na vedrog i plemenitog mladića, ali ujedno i podsetio javnost da oni već 40 dana uvek čekaju odgovore, multimedijalni umetnik DOA napisao je i otpevao pesmu posvećenu Milanu Aranđeloviću, mladiću čije je telo izvučeno iz vode 13. jula kod splava "Cunami"

Milan Aranđelović (20), pronađen je 13.jula kod splava "Cunami", a njegova porodica i prijatelji još uvek, i posle 40 dana, nemaju odgovore na pitanja kako je ovaj mladić završio u reci i kako je nastradao.

Da bi sačuvao uspomenu da ovog vedrog i plemenitog mladića, ali ujedno i podsetio javnost da oni još uvek čekaju odgovore, mladi multimedijalni umetnik iz Koteža DOA napisao je i otpevao pesmu posvećenu Milanu - "Čekaj nas gore".

Prijatelji su Milanu, za kog kažu da je bio omiljeni drug, priredili ispraćaj dostojan "krunisani glava, muzičkih i filmskih zvezda", a scene ispraćaja korišćene su u video spotu za pomenutu pesmu koja je simbolično objavljena 40-ti dan od njegove smrti.

Milan Aranđelović nestao je u noći između 11. i 12.jula 2021. na rođendanskoj žurki na splavu "Cunami", a ronioci su 13.jula 2021. izvukli iz vode njegovo beživotno telo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja