OTAC I ĆERKA OSTAJU IZA REŠETAKA: Budo Banana iz Beograda "doleteo" u pritvor
Foto: Youtube prtscr / Dnevne novine Dan

apelacioni sud

OTAC I ĆERKA OSTAJU IZA REŠETAKA: Budo Banana iz Beograda "doleteo" u pritvor

Crna Hronika -

Crnogorski Apelacioni sud odbacio je žalbu na odluku o određivanju pritvora advokata koji zastupaju Marinu i njenog oca Budimira Krstovića, osumnjičenih da su učestvovali u švercu 1,4 tone kokaina. Kako prenosi crnogorski Dan, ovom odlukom konačno je odlučeno da ostaju u istražnom zatvoru i da neće ponovo biti pušteni da se brane sa slobode.

Podsetimo, Budimir Krstović, zvani Budo banana i njegova ćerka Marina uhapšeni su krajem avgusta, pošto je policija u njihovom skladištu u Zeti pronašla rekordnu količinu kokaina skrivenog u bananama. Posle saslušanja, istražni sudija sa kojim su porodično u kumovskim odnosima, odlučio je da ih pusti na slobodu, ali se na tu njegovu odluku žalilo tužilaštvo i oni su vraćeni u pritvor.

Marina Krstović, kokain, Budo Banana, Budimir Krstović, Budimir Budo Krstović
foto: Printscreen/Linkedin, Printscreen/Youtube/Dan

Lisice na ruke istog dana 26. avgusta, stavljene su Marini Krstović koja je u vreme zaplene bila u Zeti, dok je njen otac uhapšen sutradan, pošto je u vreme zaplene kokaina boravio sa suprugom u Beogradu.

- Prvim letom, sutradan, vratio se u Crnu Goru, pošto mu je ćerka telefonom saopštila da je policija pronašla drogu. I Marina i Budimir Krstović su pred istražiteljima tvrdili da nemaju ništa sa pronađenom drogom i policiji ponudili saradnju i pomoć - naveo je crnogorski dnevnik.

Na pakovanjima kokaina je, kako je Kurir pisao, bila oznaka COVID. Istražitelji još uvek proveravaju ko je sve učestvovao u švercu kokaina, za koji se veruje da je u Luku Bar stigao iz Ekvadora.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track