POSLEDNJI POZDRAV ZA RADU (41) IZ BEČA: Matićeva koja se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem biće sahranjena u subotu kod Koceljeve
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić

tužno

POSLEDNJI POZDRAV ZA RADU (41) IZ BEČA: Matićeva koja se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem biće sahranjena u subotu kod Koceljeve

Crna Hronika -

Rada Matić (41) iz Beča, žena koja je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom, biće sahranjena u subotu na lokalnom groblju kod Koceljeve.

Inače, ona se u javnosti pojavila nekoliko meseci posle zločina, a sama je tvrdila da se sa Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vajbera. Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je tvrdila da je ona samo imala nameru da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni i da li je njen suprug umešan. Rada Matić iza sebe je ostavila roditelje, brata, ćerku, zeta i unuke.

Rada Matić, umrla, čitulja
foto: Kurir

Podsetimo, nesrećna žena preminula je od moždanog udara. Ovu informaciju ranije je potvrdio i Radin otac Ljubiša Matić koji je rekao da je ona preminula 3. septembra.

- Radi je pozlilo u stanu u Beču i požalila se bratu Radetu da joj nije dobro. Oni su zajedno sedeli do ponoći u stanu, a nakon toga Rade je otišao u svoju sobu da legne. Oko 1.15 Rada je došla kod njega i rekla: "Molim te ustani, pašću" - ispričao je ranije njen otac i dodao:

- Rada je pala preko nogu brata na krevetu. Sin kaže kada je pipnuo bila je hladna kao led. Pozvali su Hitnu, nije imala pulsa, momentalno je umrla.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track