PROGLASILI GA MRTVIM I PREKRILI ČARŠAFOM, A ONDA PRIMETILI DA IPAK DIŠE: Pogledajte ŠOKANTAN SNIMAK nakon saobraćajke u Novom Sadu
Foto: screenshot Instagram/ 192_rs

neverica

PROGLASILI GA MRTVIM I PREKRILI ČARŠAFOM, A ONDA PRIMETILI DA IPAK DIŠE: Pogledajte ŠOKANTAN SNIMAK nakon saobraćajke u Novom Sadu

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Bulevaru oslobođenja povređene su četiri osobe.

Nesreća se dogodila oko 15 sati kad je za sada nepoznati muškarac pretrčavao Bulevar oslobođenja van obeleženog pešačkog prelaza, a na njega naletela "opel astra" koja se kretala srednjom trakom. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na "škodu" zaustavljenu u krajnjoj desnoj traci koju je potom odbacio na parkirani automobil.

Nesrećni muškarac je prema pisanju medija proglašen mrtvim i pokriven čaršavom, ali građani su primetili da je počeo da diše pa je Hitna pomoć ponovo pozvana na mesto nesreće!

Povređene su i tri devojke stare oko 19 godina koje su se nalazile u "opelu". Portparol novosadske Hitne pomoći doktor Zoran Krulj je potvrdio da su tri ženske osobe stare 19 godina zbrinute na mestu nesreće, a potom prevezene u UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje.

Nepoznati muškarac koji se kretao kao pešak bez svesti i u teškom stanju je prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track