PRONAĐENO ORUŽJE! OVAKO JE UBIJEN MMA BORAC U NOVOM SADU: Uroš napao Janoša, Boća sedeo pozadi, a onda su POTEGLI PIŠTOLJE!
Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

AKCIJA POLICIJE U RUMENKI

PRONAĐENO ORUŽJE! OVAKO JE UBIJEN MMA BORAC U NOVOM SADU: Uroš napao Janoša, Boća sedeo pozadi, a onda su POTEGLI PIŠTOLJE!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Nakon predaje Daniela Janoša (42) iz Novog Sada, efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije danas je pronađeno i sakriveno oružje, koje su koristili on i osumnjičeni Dalibor Bogdanović Boća, bivši policajac, koji je i dalje u bekstvu, kada je ubijen MMA borac Uroš Stefanović.

- U mestu Rumenci, pored Novog Sada, u šiblju pronađeno je odbačeno oružje koje su koristili Bogdanović i Janoš - tvrdi izvor Kurira.

Daniel Janoš
foto: S.S.

Podsetimo, kada je zločin počinjen, ubrzo su pronađena kola, takođe u Rumenci, ali tada počinioci nisu bili unutra, kao ni oružje.

- Kola su kupljena pre mesec dana u Inđiji, ali nije bilo promenjeno ime vlasnika. Verovatno su imali nameru, da ih posle zločina zapalile, ali nisu stigli, s obzirom da je policija bila krenula za njima. Najverovatnije da ih je sačekao drugi auto koji ih je odvezao. Kako je danas Janoš nakon predaje, ni sam ne zna gde se sve nije sakrivao, pune dve nedelje - dodaje naš izvor.

Daniel Janjoš
foto: Privatna Arhiva

Uroš Stefanović ubijen je 2.septembra, kada je sa Kovačevićem, kome je bio telohranitelj, ušao u pasaž u Cankarevoj ulici, i tada je za njima uleteo automobil marke "pežo", gde je bio bar jedan napadač koji je pucao na njih. Stefanović je preminuo na licu mesta, dok je Kovačević ranjen u ruku. Stefanoviću je bio višestruki osvajač medalja u rvanju, džudu i greplingu, koji se okušao i kao MMA borac, nažalost nije bilo spasa, dok je jedan od ispaljenih hitaca Gorana Kovačevića Goranca pogodio u levu podlakticu.

Dalibor Bogdanović Boća
foto: S.S.

Podsetimo, Janoš pokušava da svu krivicu preuzme na sebe, iako su te noći pronađene različite čaure, a današnji pronalazak dva oružja još više upučuje da je i lice koje u bekstvu pucalo.

Te večeri on je vozio kola, dok je osumnjičeni Boća, sedeo na zadnjem sedištu.

- Iako Janoš pokušava da "preuzime svu krivicu na sebe", ne veruje mu se, s obzirom na to da su nađene dve vrste čaura, što ukazuje da je još jedan pripadnik grupe pucao. Danijel se pravda da je pucao jer je navodno ubijeni mladić razbio vozačevo staklo i počeo da ga udara, pa se on uplašio - kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs/S. S. Foto S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track