KOMŠIJE OSUĐENOG SPORTSKOG NOVINARA: Viđali smo ga zajedno s bivšom ženom, a šta se dešavalo iza njihova četri zida ne znamo
Foto: Nikola Anđić

priznao

KOMŠIJE OSUĐENOG SPORTSKOG NOVINARA: Viđali smo ga zajedno s bivšom ženom, a šta se dešavalo iza njihova četri zida ne znamo

Crna Hronika -

Komšije sportskog novinara Milana Boškovića (46) za Kurir kažu da on nije bio nasilan, bar ne da su oni čuli.

- Čovek je kulturan i lepo se javi. Dolazio je redovno na sastanke vezano za zgradu. Često je sa klincem, ali viđali smo ga zajedno i s Jelenom, a šta se dešavalo iza njihova četri zida zaista ne znamo - kažu meštani Novog Beograda i dodaju da su se oni doselili na ovu lokaciju pre šest godina.

Pa da podsetimo, sportski komentator priznao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je bio nasilan prema supruzi i on je ekspresno za samo 15 sati od hapšenja pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu od pet meseci zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u roku od godinu dana ne ponovi krivično delo.

Bivša supruga sa kojom je živeo u stanu u Novom Beogradu juče ujutru ga je prijavila policiji, tvrdeći da ju je posle svađe nekoliko puta udario. Bošković je za medije najpre izjavio da to nije tačno i da nije udario suprugu, međutim, posle noći provedene u pritvoru danas u tužilaštvu ipak je odlučio da prizna krivicu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track