Najnovije vesti

KOMŠIJE OSUĐENOG SPORTSKOG NOVINARA: Viđali smo ga zajedno s bivšom ženom, a šta se dešavalo iza njihova četri zida ne znamo
Foto: Nikola Anđić

priznao

KOMŠIJE OSUĐENOG SPORTSKOG NOVINARA: Viđali smo ga zajedno s bivšom ženom, a šta se dešavalo iza njihova četri zida ne znamo

Crna Hronika

Komšije sportskog novinara Milana Boškovića (46) za Kurir kažu da on nije bio nasilan, bar ne da su oni čuli.

- Čovek je kulturan i lepo se javi. Dolazio je redovno na sastanke vezano za zgradu. Često je sa klincem, ali viđali smo ga zajedno i s Jelenom, a šta se dešavalo iza njihova četri zida zaista ne znamo - kažu meštani Novog Beograda i dodaju da su se oni doselili na ovu lokaciju pre šest godina.

Pa da podsetimo, sportski komentator priznao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je bio nasilan prema supruzi i on je ekspresno za samo 15 sati od hapšenja pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu od pet meseci zatvora koja neće biti izvršena ukoliko u roku od godinu dana ne ponovi krivično delo.

Bivša supruga sa kojom je živeo u stanu u Novom Beogradu juče ujutru ga je prijavila policiji, tvrdeći da ju je posle svađe nekoliko puta udario. Bošković je za medije najpre izjavio da to nije tačno i da nije udario suprugu, međutim, posle noći provedene u pritvoru danas u tužilaštvu ipak je odlučio da prizna krivicu.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja