SAMO ŽELIM DA BUDEM SA SVOJOM DECOM: Žena iz Zablaće koju je muž brutalno pretukao motkom s ekserom IZAŠLA IZ BOLNICE
Foto: Kurir

novi detalji

SAMO ŽELIM DA BUDEM SA SVOJOM DECOM: Žena iz Zablaće koju je muž brutalno pretukao motkom s ekserom IZAŠLA IZ BOLNICE

Crna Hronika -

Dobro sam. Izašla sam iz bolnice i sada samo želim da budem uz decu. Razumite da nemam snage da pričam o svemu što sam preživela...

Ovako priča N.V. iz Zablaće kod Čačka koju je krajem prošlog meseca muž Goran V. brutalno pretukao i zlostavljao. Pomahnitali muškarac je ženu toliko svirepo tukao motkom sa ekserom da joj je otkrinuo i jedno uvo.

N.V. je pre nekoliko dana izašla iz bolnice u kojoj je bila danima nakon brutalnog premlaćivanja. Nesrećnu ženu su kobne noći pronašli kako leži kraj puta, a meštani su kasnije za medije rekli da je izgledala kao da su je životinje napale, koliko je rana imala po celom telu...

Čim je N.V. izašla iz bolnice, njen otac je otišao u kuću u Zablaću, gde je žena do tada živela sa Goranom i uzeo bebu o kojoj se starala Goranova majka. Goran i N. V. inače imaju četvoro dece. Nakon hapšenja nasilnika brigu o deci preuzela je njegova majka. Nekoliko dana kasnije troje dece odveli su roditelji N. V.

- Moja ćerka je obećala da se neće vraćati nasilniku kad izađe iz bolnice. Govorila sam i pre da nije za nju, ali znate već kako to ide. Ona je školovana i ima svoj posao. Deca i ona će imati gde i od čega da žive - rekla je majka žrtve nasilnika Slađa.

Zablaće, Čačak, Goran Vučković, Stoja Vučković
foto: Nikola Anđić

Goran V. je početkom meseca upućen u Specijalnu zatvorsku bolnicu gde će biti podvrgnut psihijatrijskom veštačenju. On je nakon iživljavanja nad ženom došao kući i rekao svojoj majci: "Ubio sam je od batina..." Međutim, nakon hapšenja u policiji se pravdao da je bio pijan i da se ničega ne seća.

Ukoliko se dokaže njegova krivica preti mu jedinstvena kazna zatvora od 15 godina zatvora jer je Goran V. stari znalac policije i već je imao zabranu prilaska žrtvi. Međutim, njih dvoje su uprkos tome živeli zajedno u kući u Zablaći.

Nesrećna žena N.V. je čak odlazila sa decom u Sigurnu kuću, ali se iznova vraćala nasilniku.

"Nema mesta na telu gde nema neku ranu"

Prema rečima Goranove majke Stoje napad se dogodilo u tri sata iza ponoći nakon što su se supružnici stigli kući sa svadbe.

- Bili su na veselju, a kada su došli počela je svađa i tuča. Brutalno ju je tukao, bio je u vidno pijanom stanju. Bilo je strašno, u pokušaju da zaštitim snaju i ja sam zadobila više udaraca po licu i telu - pričala je Stoja nakon nasilja.

Ne poriče nesrećna žena da je njen sin snahu tukao i ranje, ali joj je uvek obećavao da neće više. Uvek se vadio na pijanstvo ili da ga je N.V. isprovocirala.

Zablaće, Čačak, Goran Vučković, Stoja Vučković
foto: Nikola Anđić

- Tukao je i ranije na moje oči. Kad sam god prišla da je branim, on je i mene tukao. I pored toga što je bio nasilan, nastavili su da žive zajedno jer imaju četvoro dece. Iz tog razloga sam gledala da se ne mešam u njihov brak. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol. Ja imam još jednog sina invalida. Ne znam kako ću da se izborim s njima - kaže očajna žena.

Nesrećnu ženu, koju je suprug nagu pretukao motkom u koju su bili zabodeni ekseri, grizao je po telu i otkinuo joj uvo, pronašli su meštani koji su u prvi mah mislili da je reč o đubretu.

- Bila je potpuno izubijana, ono što su eskeri napravili po njenom telu je izgledalo kao da su je zveri grizle. Od udaraca modro i jezivo telo, ma onako nešto u životu nisam video. To čovek ne može da uradi ljudskom biću, samo monstrum. Šta je zver uradila ženi - rekle su komšije.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track