NOVI DETALJI ZLOČINA U ITALIJI: Dnevnik otkriva zašto je otac (88) ubio ćerku (60)!
Foto: screenshot lavocedivenezia

TRAGEDIJA

NOVI DETALJI ZLOČINA U ITALIJI: Dnevnik otkriva zašto je otac (88) ubio ćerku (60)!

Crna Hronika -

Stelvio Čerkveni (88), koji je u Padovi ubio ćerku Dorijanu (60) na proslavi njenog rođendana, očigledno je isplanirao zločin jer je sa sobom poneo dnevnik u kome je na 60 strana pisao o njihovom odnosu, pišu italijanski mediji.

Podsetimo, Čerkveni i njegova ćerka rođeni su u Srbiji, ali su živeli u Italiji. Bili su u sukobu 30 godina, jer se Dorijana udala za očevog prijatelja i nekadašnjeg poslovnog partnera. Upravo zbog toga, kako se sumnja, Stelvio ju je ubio hicima iz pištolja, pa presudio sebi.

- Suprug je imao operaciju noge i kobnog dana sam mislila da je otišao kod lekara. Nekoliko sati kasnije sam saznala da je ubio svoju ćerku. Nikada mi nije pričao o njoj, tako da ne znam zašto je to uradio - rekla je za medije Stelviova supruga Roseta i dodala da joj je žao.

Kako navodi portal Korijere, na mestu zločina pronađen je dnevnik koji je starac vodio.

- On je na preko 60 strana ispisao detalje odnosa sa ćerkom, sa kojom je bio u zavadi. Istražitelji se nadaju da će kroz ovaj rukopis stvoriti bolju sliku o poremećenim porodičnim odnosima Čerkvenijevih - pišu mediji.

U trenutku zločina, u Dorijaninoj kući bili su njen suprug i pastorak. - Oni su istrčali napolje čim su čuli hice, ali su, nažalost, samo videli kako Stelvio puca u sebe - prenose portali. Stelvio i Dorijana su, kako mediji izveštavaju, bili izuzetno uspešni u svojim privatnim biznisima.

Kurir.rs/J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track