DRAMA U RIJALITI PORODICI: Maja Čabarkapa prijavila da ju je bivši muž oteo i pretukao joj dečka
Foto: Printscreen/Facebook

NEVEROVATNO

DRAMA U RIJALITI PORODICI: Maja Čabarkapa prijavila da ju je bivši muž oteo i pretukao joj dečka

Crna Hronika -

Maja Čabarkapa, bivša snaja Aleksandra Čabarkape iz beogradskog naselja Kaluđerica, prijavila je bivšeg supruga Željka da ju je oteo, a potom namamio i pretukao njenog sadašnjeg momka Ivana S. Drama u Kaluđerici, u porodici koja je poznata po vezama sa rijaliti učesnicima, ali i kriminalnim aktivnostima, navodno se dogodila u noći između ponedeljka i utorka.

Čudna priča

- Maja je pozvala policiju i prijavila da ju je Željko, sa kojim je nekada bila u braku, oteo, pa onda namamio njenog momka. Kada je Ivan došao, kako je ispričala, napao ga je i tukao zajedno sa svojim prijateljem i maloletnim sinom (14) - priča izvor: - Posle batina, trojica muškaraca, koje je Maja prijavila su pobegli, a Ivan S. je primljen u Urgentni centar. Istraga o ovom slučaju je u toku, a inspektori proveravaju navode Čabarkapine bivše žene. - Njena priča je čudna i postoje sumnje da otmice nije bilo, već da je ona sa momkom sama došla kod Čabarkape, gde su se posvađali i potukli - objašnjava naš izvor. Željko Čabarkapa, koji je kao i brat Aleksandar, poznat policiji, navodno se nalazi u bekstvu i do zaključenja ovog broja nije poznato da li je priveden.

Otac sve negira

Radojica Čabarkapa, Željkov otac, a Majin bivši svekar, tvrdi da su priče o tuči "budalaština". - Maja je moja prva snaha, ona mi je rodila unučiće i mi nju izuzetno poštujemo i cenimo. Ona ovde dolazi stalno, deca su malo kod nje, a malo kod Željka, u dobrim smo odnosima - tvrdi Radojica: - Ne znam odakle vam informacija da se to desilo, pa ja kao otac ne znam da mi sina juri policija! To su sve gluposti, ništa se nije dogodilo. Željko Čabarkapa, za razliku od brata Aleksandra, nema tako bogatu kriminalnu karijeru. Njegovo ime pominjano je 2017, kada je uhapšen sa nelegalnim oružjem i zbog reketiranja. - Njegov brat Aleksandar trenutno je u pritvoru jer je obučen u policajca opljačkao deviznog penzionera u selu kod Loznice. Ranije je osuđivan zbog dva pokušaja ubistva i pokušaja iznude - podseća naš sagovornik.

Ljubavna zavrzlama

Bio u vezi i sa majkom i sa ćerkom

Aleksandar Čabarkapa, Željkov stariji brat, proslavio se kada je bio deo ljubavnog trougla. Naime, on je bio u vezi sa fitnes instruktorkom Ljubom Pantović, a kada je ona ušla u jedan rijaliti, stupio je u romansu sa njenom tada maloletnom ćerkom Aleksandrom Subotić, koja mu je rodila dete. Istovremeno je bio u braku sa izvesnom Klaudijom. Čabarkapa ima izuzetno turbulentan odnos sa nesuđenim tastom Karađorđem koji ga je prijavljivao za pokušaj ubistva, ali su se na kraju pomirili.

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja