GLUMICA VESNA PEĆANAC DOŽIVELA UDES! Sin Petar: Mama je u bolnici, utvrđeno da ima koronu
Foto: Damir Dervišagić

Misterija

GLUMICA VESNA PEĆANAC DOŽIVELA UDES! Sin Petar: Mama je u bolnici, utvrđeno da ima koronu

Crna Hronika -

Glumica Vesne Pećanac (73), poznatija kao Jeka iz serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", prema rečima njenog sina, trenutno je zbrinuta u kovid bolnici u Batajnici, a da je pozitivna na koronavirus navodno je saznala posle saobraćajne nesreće koju je prekjuče imala u Beogradu.

O zdravstvenim problemima poznate glumica, na svom Fejsbuk profilu, juče je pisao njen sin Petar Nikolić.

Petar Nikolić, Vesna Pećanac
foto: Facebook

Drž se Veki

- Keva mi imala saobraćajku juče. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru joj konstatovali pozitivnost na kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u kovid bolnicu u Bataji. To znači da neću moći da je posetim. Drž se Veki - napisao je Petar u svom statusu. Ovu njegovu objavu komentarisali su brojni njegovi prijatelji, uglavnom se raspitujući za Vesnino zdarvlje, ali i pitajući šta joj se tačno dogodilo, odnosno kako je povređena. Petar Nikolić je potom, odgovarajući na pitanja svojih prijatelja naveo da njegova majka možda i nije imala udes. - Znači da svisneš. Sad neka sestra iz Kliničkog mi kaže da nije auto udario mamu, nego da je pala u autobusu i slomila rebra. Ne znam šta se dešava. Napisali joj otpusnu listu i čekaju kola Hitne da je prebace. Ne sviđa mi se taj kovid. Moli Boga da pretekne. 73 godine - napisao je između ostalog Petar na Fejsbuku, a zatim je obrisao čitav post sa svim komentarima.

Bez odgovora

Kurir je juče kontaktirao MUP i zdravstvene ustanove, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor na pitanje da li je glumica imala udes ili je povređena u autobusu ili joj se dogodilo nešto treće. Kontaktirali smo i Petra Nikolića, koji do završetka ovog teksta nije odgovorio na našu poruku, a nismo uspeli da stupimo u kontakt ni sa Vesnom Pećanac.

Biografija

Iza scene težak život

Vesna Pećanac bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima sina Petra i još jednog sina. Najpoznatije uloge ostvarila je upravo u Nikolićevim filmovima "Čudo neviđeno" i "Lepota poroka", a veliki deo karijere provela je u pozorištu "Atelje 212". Za kratko vreme izgubila je supruga i roditelje. Mediji su prenosili i da je Vesna bila u prihvatilištu za žrtve porodičnog nasilja, kao i da koristi usluge narodne kuhinje.

Kurir.rs/J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track