JEZIVI DETALJI UBISTVA U NOVOM BEČEJU: Danijel robijao zbog silovanja, a transvestita doveo kao devojku kad je IZAŠAO IZ ZATVORA
Foto: S.U.

užas

JEZIVI DETALJI UBISTVA U NOVOM BEČEJU: Danijel robijao zbog silovanja, a transvestita doveo kao devojku kad je IZAŠAO IZ ZATVORA

Crna Hronika -

Na periferiji Novog Bečeja dogodio se strašan zločin.

U trošnoj kućici u Ulici Bore Glavaškog 9 Milan S. (38) zvani Anči iz Novog Bečeja prema nezvaničnim informacijama usmrtio je muškarca Danijela C. (43) sa kojim je navodno bio u dugogodišnjoj vezi.

- Transvestit je došao kod mene i rekao da je zadavio mog brata Danijela - kaže sestra od tetke ubijenog Ilona Đ. (45).

Ubistvo se dogodilo u sredu uveče u ruiniranoj kući koja je u vlasništvu ubijenog Danijela gde je desetak godina živeo sa svojim ljubavnikom koji je navodno transvestit.

- Stalno su se svađali, a sinoć je Anči došao kod mene i priznao da je ubio Danijela. Pozvala sam Hitnu pomoć kojoj je Anči rekao da je ubio Danijela jer više nije mogao da ga trpi i da neće da beži - rekla je Ilona Đ. koja živi dve kuće od mesta zločina.

Ubijeni Danijel je oko osam godina bio u invalidskim kolicima zbog nesrećnog pada sa bandere. Polomio je kičmu i bubrezi su mu otkazali, a posle operacije nikada nije prohodao.

- Anči i Danijel upoznali su se u zatvoru. Danijel je robijao zbog silovanja jedne žene, a transvestita je doveo u Novi Bečej kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje. Milan zvani Anči se oblačio se kao žensko. Šminkao se i nosio brushalter - kaže Danijelova rođaka Ilona.

Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova. On će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track