OVO JE ANČI KOJI JE GOLIM RUKAMA ZADAVIO PARTNERA INVALIDA: Ne znam šta ju je nateralo da ga ubije MNOGO GA JE VOLELA
Foto: S.U., Pritnscreen/Facebook

novi detalji

OVO JE ANČI KOJI JE GOLIM RUKAMA ZADAVIO PARTNERA INVALIDA: Ne znam šta ju je nateralo da ga ubije MNOGO GA JE VOLELA

Crna Hronika -

Milan S. (38) udavio je prema nezvaničnim informacijama iz istrage golim rukama svog dugogodišnjeg partnera Danijela C. (43) koji je bio u invalidskim kolicima u njihovom zajedničkom domu u Novom Bečeju u sredu uveče.

Stravičan zločin dogodio se u Ulici Bore Glavaškog gde je Danijel imao kuću u koju je doveo Milana, koji je inače rodom iz Beograda, a za koga komšije i rodbina kažu da je Milan, poznat kao Anči, koga je žrtva upoznala u zatvoru.

Navodno su bili u vezi desetak godina.

Danijel je inače od 2013. godine bio u invalidskim kolicima jer je pao sa bandere. Bubrezi su mu otkazali, povredio je i kičmu, operisan je i nikada nije prohodao. Od tada je invalid i prima socijalnu pomoć.

Rođaka ubijenog Ilona Đ. kaže da su njihove svađe bile dugogodišnje i učestale.

- Nakon što je zadavio Danijela došao je kod mene i priznao da ga je ubio. Ja sam odmah pozvala Hitnu pomoć. Anči je doktorima rekao da je ubio Danijela jer više nije mogao da ga trpi i da neće da beži. Bili su u vezi nekih desetak godina - rekla je Ilona.

Dodaje da su se Milan i Danijel upoznali u zatvoru.

- Anči se oblačio kao žensko, a upoznali su se u zatvoru. Danijel je robijao zbog silovanja jedne žene, a doveo ga je u Novi Bečej kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje - nastavlja Danijelova rođaka.

Jedna poznanica kaže da joj je jako čudno to što se desilo jer bi pre tako nešto od Danijela očekivala, koji je bio plahovit i svadljiv, dok za Anči tvrdi da je veoma dobra i druželjubiva osoba.

Novi Bečej, ubistvo, transvestit
foto: Pritnscreen/Facebook

- Ne znam zaista šta je moglo toliko da Anči izvede iz takta pa da ubije Danijela. Volela ga je bezuslovno, to znam, bez obzira na njegovu prošlost. A i sama je imala burnu prošlost jer se u Beogradu bavila prostitucijom pa je zbog toga bila i u zatvoru gde je upoznala Danijela i doselila se kasnije kod njega. I prostituisanje i zatvor su ostavili vidljive posledice na njoj. Izbegavala je o tome da priča. Verovatno se i svađala sa Danijelom, ali nije bila nasilna. Ovo je mala sredina i svi se poznaju, a možete da zamislite kakva je bila reakcija meštana kad nam se u komšiluk doselio transvestit. Ipak, svi su to otprilike ignorisali i brzo se navikli na Anči jer je bila miroljubiva i uspešno se borila sa svim provokacijama na koje je u početku nailazila. Kasnije ljudima već nije ni bilo zanimljivo da je zadirkuju, a i malo su se plašili Danijela bez obzira na to što je bio u kolicima. Šta se tu zapravo izdešavalo i šta je nagnalo Anči na takav zločin, ako ga je uopšte počinila, pošto se još ništa ne zna, videćemo - priča poznanica.

Novi Bečej, ubistvo, transvestit
foto: Printscreen/ Facebook

Dodaje i da je ne bi čudilo da Anči završi u nekoj psihijatrijskoj ustanovi, a ne u zatvoru nakon ovog zločina zato što je "vukla" velike psihičke traume i posledice iz prošlog života.

Zločin se prema nezvaničnim informacijama dogodio sinoć oko 21 sat, a policija je po pozivu izašla na teren sat vremena kasnije.

- Kraj u kome su živeli žrtva i osumnjičeni nalazi se na obodu Novog Bečeja ka Tisi i pretežno je naseljen stanovnicima slabijeg materijalnog stanja. Ipak, tu nema mnogo kriminala, a ovakav zločin se tamo ne pamti. Do sada sem iskaza osumnjičenog nemamo materijalnih dokaza za koje možemo da se uhvatimo jer je telo žrtve poslato na obdukciju i čekamo rezultate koji bi trebalo da potvrde priču osumnjičenog ili je opovrgnu. Svakako će pokazati pravu istinu i tačan uzrok smrti - objašnjava izvor iz istrage za Blic.

Milanu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track