Najnovije vesti

KUMSTVA PUKLA PREKO NOĆI: Tužilaštvo pregovara sa dvojicom Veljinih vojnika o statusu svedoka saradnika NUDE DOKAZE DA SE IZVUKU
Foto: Printscreen

optužnica

KUMSTVA PUKLA PREKO NOĆI: Tužilaštvo pregovara sa dvojicom Veljinih vojnika o statusu svedoka saradnika NUDE DOKAZE DA SE IZVUKU

Crna Hronika

Tužilaštvo za organizovani kriminal prema nezvaničnim informacijama pregovara sa dvojicom pripadnika zloglasnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića o statusu svedoka saradnika.

Jedan visoko rangirani član grupe Velje Nevolje se prema rečima izvora iz tužilaštva navodno već dogovorio da bude svedok saradnik.

- Faktor vreme je učinio svoje jer pojedini pripadnici Belivukovog klana, pritisnuti dokazima o stravičnim ubistvima koje su počinili, bukvalno pucaju jer postaju svesni da će do kraja života ostati iza rešetaka. Sad pucaju kumstva među njima, pucaju prijateljstva, nastaje borba za goli opstanak, za nagodbu da kažu sve što znaju i otkriju još mnoga najteža krivična dela koja su počinili misleći da su nedodirlljivi - otkriva izvor iz istrage.

Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podiglo je 30. jula optužnicu protiv Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

Optužnicom je obuhvaćen 31 okrivljeni i predata je Posebnom odeljenju Višeg suda u Beogradu na potvrđivanje.

(Kurir.rs/24sedam)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja