SASLUŠAN KOVAČ ZBOG PALJENJA DŽIPA SONJI LAZETIĆ: Nije želeo da odgovara na pitanja, sproveden u zatvor!
Foto: MUP Srbije

prvo osnovno tužilaštvo

SASLUŠAN KOVAČ ZBOG PALJENJA DŽIPA SONJI LAZETIĆ: Nije želeo da odgovara na pitanja, sproveden u zatvor!

Crna Hronika -

Vladimir Kovačević Kovač, koji je noćas uhapšen zbog sumnje da je naručio paljenje "land rovera" Sonje Lazetić, supruge bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, u junu ove godine, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu negirao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ne želi da iznosi odbranu niti da odgovara na pitanja. Kako je saopštilo tužilaštvo, posle saslušanja, on je sproveden na izdržavanje kazne po prethodnoj presudi.

- Pred postupajućim zamenikom javnog tužioca Prvog OJT u Beogradu saslušan je V. K. na okolnosti izvršenja krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti u podstrekavanju - potvrđeno je iz tužilaštva.

hapšenje
foto: MUP Srbije

On se sumnjiči da je podstrekao tri osobe, od kojih je jedna bila maloletna da 18. juna oko 1.20 sati zapale automobil, koji je bio parkiran u Ulici Augusta Cesarca i koji je u potpunosti izgoreo. Požar je tada zahvatio još jedno parkirano vozilo.

- U dokaznom postupku tužilaštvo će ispitati oštećene, svedoke, eventualno narediti potrebna veštacenja i sprovesti sve druge neophodne dokazne radnje radi utvrđivanja tačnog i potpunog činjenicnog stanja, nakon čega ce biti doneta odluka u predmetu - saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track