ZAVRŠENO VEŠTAČENJE AUTOBUSA KOJI JE ULETEO U PARK U ZEMUNU: Evo šta je utvrđeno
Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

rade SE dalja veštačenja

ZAVRŠENO VEŠTAČENJE AUTOBUSA KOJI JE ULETEO U PARK U ZEMUNU: Evo šta je utvrđeno

Crna Hronika -

Veštačenje autobusa koji je uleteo u dečji park u Krajiškoj ulici u Zemunu, pri čemu je povređeno šestoro ljudi, od kojih četvoro dece, završeno je i vozilo je bilo ispravno.

- Veštačenje autobusa je završeno, a autobus je bio ispravan. Sada se rade dalja veštačenja, tako da ovo ne znači da je vozač kriv. To će se utvrđivati daljom istragom - rekli su iz Trećeg tužilaštva.

Zemun, parkić, uletanje autobusa
foto: Ana Paunković

Podsetimo, gradski autobus na liniji 45 uleteo je u petak nešto pre 14 sati u park u Zemunu. Nesreća se dogodila u Krajiškoj ulici kad je vozilo privatnog prevoznika probilo ogradu dečijeg igrališta. Tom prilikom povređeno je jedno dete dok je pet putnika iz autobusa takođe zadobilo povrede.

Vozač autobusa D.H. (72) je pobegao sa mesta nesreće, ali se ubrzo pojavio na obližnjoj okretnici gde je nešto kasnije i uhapšen. Navodno je bio sav krvav od povreda koje je zadobio prilikom udesa, a policiji je rekao da je pobegao da ga građani ne bi linčovali.

Tereti se da je upravljajući autobusom na liniji broj 45 iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je uleteo u dečje igralište i udario u dva parkirana vozila. Vozaču je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track