08:54

NEMA DOKAZA DA SU ĐOKIĆI UBIJENI ZBOG NOVCA! General Luković: Čekaju se nalazi obdukcije, TELEFONI NISU NAĐENI

kurir televizija

NEMA DOKAZA DA SU ĐOKIĆI UBIJENI ZBOG NOVCA: Komandant Žandarmerije otkrio detalje istrage trostrukog ubistva TELEFONI NISU NAĐENI

Crna Hronika -

Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je nove detalje o brutalnom ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

- Rezultati obdukcije će biti danas i to će nam pomoći u daljoj istrazi - rekao je general policije u Jutranjem programu Kurir televizije i dodao da su svi resursi MUP usmereni na rešavanje tog zločina.

Još nema dokaza prema njegovim rečima da je motiv ubistva Đokića koristoljublje.

- Javnost će biti upoznata sa svim. Ovakva krivična dela najčešće se izvršavaju iz koristoljublja, iako ne mora uvek to da bude glavni uzrok, mogla je da bude i preljuba - naveo je Luković.

dejan lukovic
foto: Kurir televizija

Naglasio je da je zločin u svakom slučaju dobro isplaniran.

- Sa policijske strane gledano i iz iskustva kolega, koje je neizmerno, ovaj zločin prethodno je morao da bude dobro isplaniran ili je bilo više izvršilaca krivičnog dela. Lokacija gde je vozilo pronađeno je zaista dobro skriveno i to je moralo biti unapred isplanirano - rekao je Luković.

Komandant Žandarmerije nije isključio mogućnost da su ubica ili ubice već van granica zemlje.

- Izvršioci su mogli već dan nakon izvršenja zločina da budu van granica zemlje s obzirom na to da smo mi informaciju o nestanku dobili tek tri dana kasnije - rekao je Luković i precizirao da mobilni telefoni oca Gorana i ćerke Lidije koj su isključeni iste sekunde još nisu pronađeni - kaže Lukić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

PLAČEM KAO DA JE NEKO MOG NASTRADAO! Komšije Đokića u STRAHU i ŠOKU zbog ubistva tročlane porodice! Evo šta su rekle o Đokićima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track