10 SASLUŠANIH ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA: Tela bila dobro natopljena gorivom, čeka se obdukcija
Foto: Marko Smiljković

novi detalji

10 SASLUŠANIH ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA: Tela bila dobro natopljena gorivom, čeka se obdukcija

Crna Hronika -

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubistvo Đokića, stravičnog zločina u Aleksincu, prošlo je poligraf.

Naime, u rasvetljavanje ubistva su uključeni svi policijski resursi, i očekuje se hapšenje ubica, dodajući da će danas će biti obavljena obdukcija, pa će se saznati uzrok smrti.

Juče je obavljeno veštačenje zapaljenog automobila i pronađen je jedan dokaz. Izvršioci su dobro poznavali teren i kretali su se u okolini kako bi uradili logistiku.

Đokići, Aleksinac
foto: Kurir/D.Ilić, Marko Smiljković

- Saslušano je desetak osoba, svi su prošli poligraf. Niko od građana koji žive u ataru sela Moravac i Tešice nije čuo pucnjavu. Videćemo šta će obdukcija pokazati. Pretpostavlja se da su ubice dobro natopile tela pre nego su ih zapalili, toliko goriva nije mogao samo jedan čovek da ponese - rekao je novinar Mladen Mijatović.

Bonus video:

01:16

PLAČEM KAO DA JE NEKO MOJ NASTRADAO! Komšije Đokića u STRAHU i ŠOKU zbog ubistva tročlane porodice! Evo šta su rekle o Đokićima

Podsetimo, policija je u subotu pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

(Kurir.rs/TV Pink)

Bonus video:

08:54

NEMA DOKAZA DA SU ĐOKIĆI UBIJENI ZBOG NOVCA! General Luković: Čekaju se nalazi obdukcije, TELEFONI NISU NAĐENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja