NOVI DETALJI TRAGEDIJE U OBRENOVCU: Devojčice nije ubila struja iz bojlera
Foto: Privatna Arhiva

istraga

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U OBRENOVCU: Devojčice nije ubila struja iz bojlera

Crna Hronika -

Dosadašnja istraga pokazala je da su sestrice M. V. (7) u M. V. (5) iz Obrenovca stradale od strujnog udara, ali da nesreću nije izazvao bojler.

Da podsetimo, devojčice su nastradale u kupatilu tokom igre, dok je u drugoj sobi spavala njihova najmlađa sestra (3). Majka devojčica, Marija V, za vreme nesreće bila je na poslu u jednoj fabrici, a ćerkice je, kako sama kaže, po drugi put u životu ostavila same kod kuće.

majka devojčica
majka devojčicafoto: Nikola Anđić

- Istragu je preuzelo Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu koje je naložilo brojna veštačenja u ovom slučaju. Za sada je nedvosmisleno utvrđeno da dečicu jeste ubio strujni udar, ali da je bojler, koji se pominjao kao eventualni razlog, zapravo bio ispravan - kaže naš izvor i dodaje da su policija i veštaci dva dana uzimali tragove u stanu u kome su živele majka i ćerke:

- Još nisu utvrđene sve okolnosti nesreće, ali se očekuje da se uskoro sazna šta je tačno izazvalo strujni udar.

01:06

TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Dve devojčice ubila struja u stanu

Podsetimo, kum devojčica, Aleksandar, koji ih je i pronašao mrtve, za Kurir je rekao da sumnja da je decu ubila struja iz veš-mašine.

- Bojler sam im kupio pre godinu dana, kad su se uselile, alai je veš mašina stara, a loše su i instalacije. Možda ih je udarila struja dok su se prskale tušem - rekao je kum.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja