PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE SORAJINOM FUDBALERU: Nije mogao da doputuje iz Kine, pre 6 godina izazvao kobnu nesreću pa pobegao
Foto: Zorana Jevtić

viši sud u beogradu

PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE SORAJINOM FUDBALERU: Nije mogao da doputuje iz Kine, pre 6 godina izazvao kobnu nesreću pa pobegao

Crna Hronika -

Suđenje poznatom fudbaleru Stefanu Mihajloviću zbog sumnje da je 6. maja 2015. izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Dragan Radoičić, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za januar sledeće godine.

Mijajlovićevi advokati obavestili su sud da on igra u Kini i da zbog mera koje se sprovode usled pandemije kovida, nije u mogućnosti da dođe u Srbiju.

Fudbaler se, podsetimo, tereti da je na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka svojim "poršeom" prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u "punta" u kom je bio nastadali. Od siline udarca, fudbaler se zakucao u drvo, a onda peške pobegao s mesta nesreće.

Stefan Mihajlović, koji je inače sin bivšeg reprezentativca Radmila Mihajlovića, često je dospevao u žižu javnosti zbog skandala iz privatnog života. Tako je sredinom 2016. kao bomba odjeknula vest da je njegova devojka starleta Soraja Vučeliće završila u bolnici zbog posekotina koje joj je naneo nožem. Istraga, međutim, nije pokrenuta jer je starleta ispričala da se sama posekla.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track