KUM DEVOJČICA OTKRIO RAZLOG TRAGEDIJE U OBRENOVCU: Bile su nerazdvojne, delile i sreću i tugu! Majka Marija slomljena od bola
Foto: Privatna Arhiva, Nikola Anđić

najnovija saznanja

KUM DEVOJČICA OTKRIO RAZLOG TRAGEDIJE U OBRENOVCU: Bile su nerazdvojne, delile i sreću i tugu! Majka Marija slomljena od bola

Crna Hronika -

Minja (7) i njena sestrica Mia (5) biće sahranjene u istoj grobici, počivaće onako kako su živele i kako su nastradale.

- Uvek su bile zajedno i slika na kojoj su njih dve govori o tome koliko su njih dve bile vezane. Delile su sreću i tugu sada će deliti i večnu kuću - kaže za Kurir Aleksandar kum unesrećene porodice.

Kako je objasnio danas će preuzeti tela i preneti ih u kapelu na Novom groblju.

Obrenovac
foto: Privatna Arhiva

- Marija će ih identifikovati, ne znam kako će to podneti. Ona je u očajnom stanju. Ne razdavaja se od najmlađe devojčice, gledajući je kako se raspada od bola srce će mi pući - kaže Aleksandar.

On dodaje da prema najnovijim saznanjima koje imaju stan u kom su bile devojčice nema uzemljenje.

- Istraga je pokazala da je razlog tragedije to što stan nije imao uzemljenje jer da ga je bilo možda bi osigurač iskočio. Nisam sve video ali najveća sumnja ide na veš mašinu - kaže naš sagovornik.

Obrenovac
foto: Privatna Arhiva

Prema njegovim rečima u kontaktu je sa Marijinim ujakom, bivšim fudbalerom Jovanom Markoski i da je on šokiran postupkom svoje sestre, odnosno Marijine majke.

- Nije mogao da veruje da je ona izbacila ćerku sa decom. Kuću je kupio svima njima, da imaju krov nad glavom. Kada je saznao za tragediju bio je očajan. Nije mogao da veruje. On im je pomogao i kasnije od svojih obaveza nije mogao da prati situaciju ali evo i danas pomaže dosta Mariji - rekao je kum unesrećene porodice.

Aleksandar je objasnio da je Mariji sada neophodna pomoć da joj se omogući da bar jadna sa najmlađom devojčicom može da nekako nastavi život.

- Vukla ih je sa sobom kao svoja creva u utrobi - kaže Aleksandar.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja