01:58

IMENA UBICA PORODICE ĐOKIĆ IMAĆEMO ZA NEKOLIKO DANA! Ubice su profesionalci, znali su gde je SKRIVEN NOVAC

svirep zločin

IMENA UBICA PORODICE ĐOKIĆ IMAĆEMO ZA NEKOLIKO DANA: Ubice su profesionalci, znali su gde je SKRIVEN NOVAC

Crna Hronika -

Gostujući u Pulsu Srbije, Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu rekao je da misli da će policija uskoro rasvetliti ubistvo porodice Đokić kao i da ćemo uskoro imati imena počinioca.

Ratomir Antonović
foto: Kurir televizija

- Porodica Đokić je očigledno bila žrtva organizovane kriminalne grupe. O profesionalnosti ovog krivičnog dela svedoči i sam način. Tela su spaljena, delo se dogodilo na mestu gde nije bila pokrivenost kamerama. Znali su na pravi način da sakriju tragove, znali su i gde je sakriven novac. Kriminalci se itekako pripremaju za izvršenje ovih krivičnih dela, jako je kompleksno ući u trag. Imali smo ovakvih slučajeva, ali ne mnogo. Mislim da će policija rasvetliti ovo krivično delo i uskoro ćemo imati imena - rekao je Antonović.

Ratomir Antonović
foto: Kurir televizija

Podsetimo, policija je u subotu pronašla spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, 12 kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil "pasat", koji je takođe spaljen.

Aleksinac, Đokići, potraga, Automobil, zapaljen automobil, pasat
foto: Kurir/D.Ilić

Nakon završene obudkcije rezultati pokazuju da su članovi porodice Đokić ubijeni iz vatrenog oružja.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

08:54

NEMA DOKAZA DA SU ĐOKIĆI UBIJENI ZBOG NOVCA! General Luković: Čekaju se nalazi obdukcije, TELEFONI NISU NAĐENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track