TUČA U NOVOM BEČEJU: Čankov poslanik učestvovao u kafanskom obračunu!
Foto: Beta Dragan Gojic, Printscreen

INCIDENT

TUČA U NOVOM BEČEJU: Čankov poslanik učestvovao u kafanskom obračunu!

Crna Hronika -

Poslanik u Skupštini Vojvodine Saša Šućurović, inače član Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenada Čanka, kao i njegov stranački kolega Đurica Iličić bili su akteri tuče koja se u sredu oko 21.25 dogodila u restoranu "Ladovina" u Ulici Petefi Šandora u Novom Bečeju. Kako saznajemo, osim dvojice političara, u tuči su učestvovali i Dimitrije Đ. i Mile B.

Šućurović
Šućurovićfoto: Printscreen YouTube

- Policija je posle svega uhapsila Dimitrija Đ., dok je Mile B. prevezen u zrenjaninsku bolnicu. Njemu su konstatovane lakše povrede u vidu posekotina - objašnjava izvor. Prema njegovim rečima, uhapšeni i povređeni su došli u kafanu u kojoj su sedeli Šućurović, koji je i bivši predsednik opštine Novi Bečej, i njegov prijatelj, politički aktivista Iličić.

- Počeli su s provokacijama, pa je došlo do masovne tuče - kaže izvor i dodaje da je policija uzela izjave od svih učesnika, kao i da su one bile kontradiktorne. - Slučaj je preuzelo Osnovno tužilaštvo u Bečeju, koje će saslušati Dimitrija Đ. i zatražiti pritvor - dodao je sagovornik iz istrage.

LSV je u saopštenju osudio napad i zatražio da se rasvetle okolnosti. - Jedan iz grupe obesnih mladića pretio im je rečima: "Sve ću vas političare izrešetati pištoljem", seo za njihov sto i nasilnički se ponašao, podržan od ostatka provokatora, koji su poslanika i člana LSV gađali flašama - saopštio je LSV:

- Napadač je prethodno osuđivan za nekoliko krivičnih dela, a pored ostalog za oružanu pljačku u kojoj je povređen radnik benzinske pumpe. Jasna namera otvorene provokacije, zastrašivanja i nasilnog ponašanja vidljiva je i iz činjenice da su nasilnici koji su do tada sve snimali u trenutku napada pogasili kamere telefona. Saša Šućurović javio se na naš poziv i zamolio da se čujemo kasnije, jer je bio u policiji.

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track