03:40

BOŽIDAR SPASIĆ, BIVŠI PRIPADNIK DB-A: Ubica je poslao nekoga i na sahranu

monstruozno

UBICA ĐOKIĆA UPRAVO NAS GLEDA: Šokantna tvrdnja nekadašnjeg operativca DB u jutarnjem POSLAO JE NEKOGA I NA SAHRANU

Crna Hronika -

Božidar Spasić, nekadašnji pripadnik DB-a, tvrdi da je ubica porodice Đokić iz Aleksinca ili neko blizak počiniocu prisustvovao njiohovoj sahrani!

- Nas ubica sad gleda! Ubice prate sve što se govori i piše i ja sam potpuno saglasan da ono što se piše u novinama ne može uticati na samu istragu. Prava istina je negde daleko. Ovo je jedan od težih slučajeva koji se dogodio u našoj zemlji. Ovaj slučaj je interesantan zato što se dogodio u jednoj maloj sredini, ljudi su preplašeni, a ubica je na slobodi - rekao je Spasić u uključenju u jutarnji program Televizije Kurir.

Poznavanje terena prema njegovim rečima može da bude jako dobar pravac u istrazi.

- Morali su da pripreme teren. Svako ko radi sa novcem nalazi se u fazi opasnosti, prema tome, ako bi tražili uzrok onda bismo se sigurno na tome zadržali. Kad se radi o takvim ubistvina nije nemoguće da je ubica prisustvovao sahrani ili da je neko za njega otišao na sahranu - mišljenje je Spasića.

Božidar Spasić
foto: Kurir televizija

Mnogi rođaci i prijatelji bili su na poligrafu jer se sumnja da iza zločina stoji neko jako blizak ubijenoj porodici, a kao motiv ovako monstruoznog ubistva mnogi navode novac.

- Zaista nisam imao u karijeri ovakav monstruozan slučaj izvršen na ovako gnusan način. Ovakva priprema, organizovanost, policija će imati mnogo težak izazov ispred sebe da reši. Građani su preplašeni sad, ja sam lično uznemiren zbog svega ovoga, jer znam kolika je to tragedija - rekao je dugogodišnji inspektor u penziji Bratislav Timotijević.

Bratislav Timotijević
foto: Kurir televizija

Dodaje da je jako nezgodno pričati o motivu.

- Istraga je u toku i motivi mogu biti razni. Finansijski motiv možda može biti presudan, ali nijednog momenta ne smemo isključiti nijedan drugi. Apelujem na medije da se ne govori mnogo o motivima i detaljima jer će sve to remetiti istragu. Treba baratati samo sa proverenim informacijama. Imajući u vidu da je čitava porodica nastradala, jako je teško govoriti samo o jednom počiniocu, moralo je biti bar dva počinioca. U svakom slučaju imali su logističku podršku, ako nisu iz Aleksinca, morao im je neko ukazati na mesto i ostale stvari - dodao je Timotijević.

03:23

Bratislav Timotijević o ubistvu porodice Đokić

Podsetimo, mnogi rođaci i prijatelji već su bili na poligrafu zbog sumnje da iza zločina stoji neko jako blizak ubijenoj porodici.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:58

IMENA UBICA PORODICE ĐOKIĆ IMAĆEMO ZA NEKOLIKO DANA! Ubice su profesionalci, znali su gde je SKRIVEN NOVAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track