00:17

JAKE POLICIJSKE SNAGE U MORAVCU KOD ALEKSINCA! STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE ĐOKIĆA: Osumnjičeni u selu? Meštani na ulicama

surovo ubistvo porodice

JAKE POLICIJSKE SNAGE U MORAVCU KOD ALEKSINCA! STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE ĐOKIĆA: Osumnjičeni u selu? Meštani na ulicama (VIDEO)

Crna Hronika -

Jake policijske snage od jutros su ponovo u selu Moravac kod Aleksinca u čijem ataru su 2. oktobra pronađena spaljena tela vlasnika menjačnice Gorana Đokića, njegove žene Gordane i ćerke Lidije.

Na licu mesta nalaze se 2 vozila marice, i nekoliko policijskih i džipova i automobila raspoređeni su na ulazu i izlazu u selo Moravac, kao i kod česme gde put kojim je odvezena prvo oteta, a zatim ubijena, porodica Đokić. Meštani su izašli na ulice kako bi videla šta se tačno događa u ovom mestu.

Prema rečima meštana, trenutno je u toku neka vrsta pretrage terena.

1 / 6 Foto: Kurir/M.S.

Podsetimo, prošlo je više od 20 dana od ubistva vlasnika menjačnice u Aleksincu Gorana Đokića (47), njegove supruge Gordane (46) i njihove dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, ali i pored intenzivne policijske potrage, osumnjičenih za nezapamćeni zločin i dalje nema. Ono što je sve jasnije je da motiv svirepe likvidacije čitave porodice nije bilo isključivo koristoljublje već Goranovi poslovi, o kojima čak ni najbliža rodbina nije znala ništa. Na osnovu pronađenih tragova, rekonstruisani su poslednji trenuci života Đokića, ali ključni tragovi, kao što su oružje iz kojih su usmrćeni, i dalje fale.

(Kurir.rs/M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja