Najnovije vesti

PREBROJANI EVRI IZ SEFA DIJANE HRKALOVIĆ: Evo koliko je para držala u stanu!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

za troškarenje i prvu pomoć

PREBROJANI EVRI IZ SEFA DIJANE HRKALOVIĆ: Evo koliko je para držala u stanu!

Crna Hronika
15:10h

U sefu koji je pronađen sa oko 50.000 evra pretpostavlja se da je bio samo manji deo novca koji bivša državna sekretarka poseduje

BEOGRAD - U ekstremno luksuznom stanu bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović policija je u sefu pronašla oko 50.000 evra.

Nakon saslušanja Hrkalović je smeštena u pritvorsku jedinicu u kojoj je sama. Tokom prijema u pritvorsku jedinicu Centralnog zatvora ona nije komunicirala, povremeno su joj se tresle ruke.

Prilikom sinoćnjeg pretresala policiju je šokirala razmera luksuza koji su zatekli u stanu Hrkalovićeve. U sefu koji je pronađen sa oko 50.000 evra pretpostavlja se da je bio samo manji deo novca koji bivša državna sekretarka poseduje, a koji joj je koristio za svakodnevne troškove i eventualno "prvu pomoć".

ADVOKATI DIJANE HRKALOVIĆ SE VRAĆAJU U SPECIJALNI SUD: Bivša državna sekretarka čeka saslušanje
00:38

ADVOKATI DIJANE HRKALOVIĆ SE VRAĆAJU U SPECIJALNI SUD: Bivša državna sekretarka čeka saslušanje

Stan Dijane Hrkalović navodno odiše enormnim bogatstvom u svakom kvadratu. U stanu ima saunu, na terasi fontanu, a nameštaj je najmoderniji luksuzni italijanski.

1 / 3 Foto: Nikola Anđić

Dijana Hrkalović noćas je prebačena u pritvorsku jedinicu beogradskog centralnog zatvora, a njoj je određeno zadržavanje do 30 dana.

Bivša državna sekretarka bukvalno nije progovorila nijednu reč.

- Uopšte nije komunicirala, a po njenom ponašanju videlo se da nije očekivala privođenje. Delovala je potponulo kao da je u depresiji, tresle sujoj se ruke. Nije plakala, ali je delovalo kao da je na granici suza - kaže izvor.

Dijana Hrkalović
foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Bivša državna sekretarka je u karantinskom delu Centralnog zatvora u koji se pritvorenici smeštaju od kako je krenula epidemija korona virusa. Tu će biti narednih 15 dana i imaće pravo na šetnje od po 15 minuta.

Po prijemu Dijana Hrkalović je dobila ćebe, od pribora za jelo plastični tanjir i kašiku.

Podsećamo, krivična prijava protiv Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva Vlastimira Miloševića.

Kako se navodi krivičnom prijavom koja je podneta protiv bivše državne sekretarke MUP-a Srbije Dijane Hrkalović, ona se tereti za delo trgovine uticajem.

Krivično delo trgovine uticajem počinila je, prema navodima iz krivične prijave, tokom istrage u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića u januaru 2017. godine u centru Beograda, koje je u javnosti poznatije kao “ubistvo na šinama”. Za to ubistvo prvobitno je bio optužen Veljko Belivuk, ali je na kraju oslobođen svih optužbi.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Advokati otkrili DETALJE SASLUŠANJA Dijane Hrkalović
01:40

Advokati otkrili DETALJE SASLUŠANJA Dijane Hrkalović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja