PLAKAO JE, ALI KADA SU GA PITALI DA LI SU MU SINOVI UBICE... Vulin otkrio detalje ispitivanja Gorana DŽonića u policiji!
Foto: Kurir/M.S., Privatna Arhiva

Strašno

PLAKAO JE, ALI KADA SU GA PITALI DA LI SU MU SINOVI UBICE... Vulin otkrio detalje ispitivanja Gorana DŽonića u policiji!

Crna Hronika -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin večeras je obelodanio nove nformacije o ubistvu porodice Đokić i ispitivanju osumnjičenog Gorana DŽonića.

Ministar Vulin je rekao da se Goran DŽonić najpre branio ćutanjem, ali da je pred sudijom za prethodni postupak izneo svoju odbranu.

- Mi smo našli neke veoma neoborive dokaze da je učestvovao u ubistvu. Pronađen je novac na njegovom imanju, još neki predmeti koji su bez sumnje bili iskorišćeni za ubistvo. On je ukazao na saučesnike, i mi smo ih priveli - rekao je Vulin u emisiji Hit Tvit.

Hit Tvit
foto: Printscreen/PINK

Ministar je podsetio da je upravo danas određen pritvor dvojici muškaraca koji su privedeni kao saučesnici, i otkrio je da je raspitana interna poternica za još jednim licem.

- To je neshvatljivo. Nama je od početka bilo jasno, od prvog dana, da je neko ko ih poznaje ubica. To je vrlo pažljivo, profesionalno pripremljena likvidacija - rekao je Vulin, i dodao da je DŽonić pažljivo pripremao svoje alibije kako bi opravdao svoje kretanje.

- Inspektorima je pokazao jedno potpuno odsustvo empatije, kao da se ništa nije desilo. Samo kada bi došli do njega, počinjao je da plače, gubi živce i da se nervira. Ali kada bi ga pitali da li je neko od članova njegove porodice mogao da izvrši ubistvo, on je rekao što da ne - istakao je Aleksandar Vulin.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track