ZA NJIM JE RASPISANA POTERNICA ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA: Džonić ga povezao sa zločinom, a veruje se da je upravo ON vozio CRVENI AUTO
Foto: Kurir, Shutterstock

istraga se nastavlja

ZA NJIM JE RASPISANA POTERNICA ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA: Džonić ga povezao sa zločinom, a veruje se da je upravo ON vozio CRVENI AUTO

Crna Hronika -

Policija je raspisala potragu za D. P. zbog sumnje da je učestvovao u monstruoznom ubistvu tročlane porodice Đokić. Kako se saznaje, reč je o prijatelju osumnjičene braće poznatih pod nadimkom Jojke. Njega je sa zločinom povezao upravo uhapšeni Goran Džonić.

- On je u istrazi izjavio da su braća sa sobom povela i druga iz inostranstva za koga se isto misli da je kriminalac. Rekao je da je on imao ulogu vozača i da je bio za volanom malog crvenog automobila - kaže sagovornik.

01:41

NOVI DETALJI: Ubica tražio pomoć zbog skutera, pa POBIO ĐOKIĆE?!

On je navodno trenutno u inostranstvu i nije dostupan policiji.

Označena osoba je navodno iz Moravca i prema nezvaničnim informacijama iz kriminalnog je miljea.

Braća Milošević, Moravac, Džonići
foto: MUP Srbije

Inače, kako se već pisalo, Konstantin i Kostadin Milošević, koji su uhapšeni u Nišu, nakon što ih je Goran Džonić (59) označio kao saizvršioce u trostrukom ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca, dva su rođena brata koja žive u okolini Niša i koji su od ranije poznati policiji.

Oni su inače više puta do sad menjali imena, a prema nezvaničnim informacijama dovođeni su u vezu sa dilovanje narkotika.

Jedan od braće hapšen je 2011. godine u velikoj akciji policiji, zbog sumnje da je bio deo međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi, nezvanično je potvrđeno, piše "Blic".

Vulin potvrdio

Inače, Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da policija ima saznanja da postoji još saizvršalaca u ubistvo porodice Đokić osim Gorana Džonića, njegovih sinova i braće "Jojke".

- On se prvo branio ćutanjem, a pred sudijom za prethodni postupak izneo je svoju odbranu. Našli smo neoborive dokaze da je učestvovao u ubistvu. Pronađen je novac na njegovom imanju i predmeti koji su korišćeni za ubistvo. Ukazao je na svoje saučesnike. Njima je neposredno pre početka emisije određen pritvor. Raspisana je interna poternica za još jednim licem. Imamo saznanja da ih ima još više - rekao je ministar Aleksandar Vulin gostujući na Pinku.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:43

PRONAĐENO I ORUŽJE: Novi detalji istrage ubistva porodice Đokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track