NOVI DETALJI O KUĆNOJ POMOĆNICI IZ PAKLA: Drogirala, pa pljačkala nemoćne mladiće o kojima je brinula, uzela im 145.000 dinara
Foto: MONDO/ P.J.

sramno

NOVI DETALJI O KUĆNOJ POMOĆNICI IZ PAKLA: Drogirala, pa pljačkala nemoćne mladiće o kojima je brinula, uzela im 145.000 dinara

Crna Hronika -

Kućna pomoćnica S. S. (48) iz sela Smoljinac kod Požarevca, koja je uhapšena zbog sumnje da je drogirala i potrkradala svoje domaćine, zapravo je ojadila dvojicu mladića od 20 i 24 godine, koji imaju određene zdravstvene probleme.

Kako je Kurir već pisao, sumnja se da je S. S. bila angažovana da pomogne mladićima, koji su inače braća i koji ne mogu da brinu sami o sebi.

- Policija u Požarevcu uhapsila je S. S. (48) iz okoline Malog Crnića, zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška krađa iskorišćavanjem bespomoćnosti ili drugog teškog stanja nekog lica - saopštili su iz PU Požarevac.

Kako su naveli u saopštenju, sumnja se da je S. S. od maja ove godine u više navrata dvojicu mladića dovela u stanje omamljenosti, tako što im je prethodno u hranu i piće ubacivala tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i potom krala njihov novac koji je pronalazila u kući.

- Kako se sumnja, ona je na ovaj način pribavila materijalnu korist od oko 145.000 dinara - piše u saopštenju policije.

Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track