TUGA U LAĆARKU: Za nepunih godinu dana umrli majka i sin, i to u istom danu, a sada umro i unuk Policija ispituje šta mu se desilo
Foto: S.U.

Tri smrti

TUGA U LAĆARKU: Za nepunih godinu dana umrli majka i sin, i to u istom danu, a sada umro i unuk Policija ispituje šta mu se desilo

Crna Hronika -

U Laćarku nadomak Sremske Mitrovice prekjuče je stavljen katanac na jednu kuću, jer su za nepunih godinu dana preminuli majka, sin, a prekjuče i unuk Nebojša Kuzminac (43).

Da tragedija prati ovu porodicu iz Sremske ulice u Laćarku, tvrde i komšije koji navode da se kuća sad praktično ugasila.

- Nebojša je umro u petak ujutru. Videli smo policiju i Hitnu pomoć. Prvo smo mislili da mu je pozlilo, ali kad je stigla policija saznali smo da je umro - kažu potresene komšije.

Oni dodaju da Nebojša nije bio bolestan.

- Koliko mi znamo, nije bolovao. Fino se uvek javi, ali se nije previše družio sa meštanima. Da tuga porodice Kuzminac bude veća, i pre nepunih godinu dana imali su dva smrtna slučaja - priča komšija i nastavlja:

- Nebojšina baka je godinama bila teško bolesna i gotovo da nije ni izlazila iz kreveta. Prvo je ona preminula pre nekoliko meseci, a da tragedija bude još veća istog dana umro je i njen sin, a Nebojšin otac. Ne znamo da li je od stresa ili tuge za majkom, ali Nebojša ih je oboje sahranio istog dana i ostao sasvim sam - kažu komšije.

Meštani Laćarka dodaju da se Nebojša nije ženio i nije imao decu.

- Čuli smo da se teško nosio sa njihovim odlaskom. Radio je kao sezonski radnik, brao je jabuke, radio na građevini, cepao drva, bio je vredan čovek ' pričaju komšije.

Nakon Nebojšine smrti, kuća je zapečećena od strane policije.

- Policija je privela jednu osobu na informativni razgovor zbog sumnje da se možda ne radi o prirodnoj smrti, ali je nakon informativnog razgovora pušten - kaže sagovornik:

- Telo preminulog Nebojše je poslato na obdukciju i istraga će utvrditi da li je Nebojša umro prirodnom smrću ili nasilno.

(Kurir.rs / B .T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja