Najnovije vesti

HOROR U BEOGRADU: Očuh pretukao bebu, polomio joj obe ruke i noge
Foto: Dado Đilas

uhapšen nasilnik

HOROR U BEOGRADU: Očuh pretukao bebu, polomio joj obe ruke i noge

Crna Hronika
11:45h

Rašid B. iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao sina svoje vanbračne supruge koji još nema ni godinu dana!

Kako Kurir saznaje, bebi, koja je sa teškim povredama zbrinuta u bolnici, polomljene su obe ruke i noge! Naš izvor otkriva da istražitelji sumnjaju da je beba bila žrtva nasilja i pre brutalnog prebijanja koje se dogodilo prethodne nedelje.

- U Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj 5. novembra doveden je u pratnji majke i očuha dečak koji nema još ni godinu dana. Posle pregleda, lekari su mu konstatovali prelom nadlaktice, obe ramene kosti, leve butne kosti i obe potkolenice. Odmah su pozvali policiju, jer je beba imala teške telesne povrede - otkriva izvor Kurira.

Tiršova
foto: Marina Lopičić

Kako navodi, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je privela očuha dečaka i protiv njega podnela krivičnu prijavu.

- Sumnja se da je u četvrtak Rašid B. ostao neko vreme sam u kući sa dečakom i da ga je, iz za sada nepoznatih razloga pretukao do te mere da je imao prelome obe ruke i noge, kao i druge brojne povrede po telu, za koje se veruje da su nastale ranije - otkriva izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, jezivo nasilje nad detetom najverovatnije se dogodilo prethodno veče, kada je majka dečaka otišla na kratko kod rođaka i ostavila ga nasamo sa očuhom. Kada se vratila kući kobne večeri, navodno je zatekla dete koje je imalo krv na usnama i odeći i podlive po licu. Međutim, te večeri dete nisu odveli kod lekara, već tek sutradan.

- Šta se dešavalo u četiri zida, biće utvrđeno istragom. Na saslušanju u tužilaštvu, Rašid B. je negirao izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, tvrdeći da on dete nije tukao, odnosno da ga nije ni pipnuo i da ne zna odakle dečaku prelomi ruku i nogu - otkriva izvor Kurira i dodaje da mu je posle saslušanja na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana!

Kurir.rs/J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track