Kidali zlatne ogrlice ženama sa vrata

Kidali zlatne ogrlice ženama sa vrata

Crna Hronika -
Branko B. (19) i jedan petnaestogodišnji maloletnik, obojica iz Kraljeva, uhapšeni zbog sumnje da su ženama kidali zlatne ogrlice koje su nosile oko vrata, prilikom čega je jedna od napadnutih zadobila lake telesne povrede

KRALJEVO - Branko B. (19) i jedan petnaestogodišnji maloletnik, obojica iz Kraljeva, uhapšeni su zbog sumnje da su ženama kidali zlatne lance i ogrlice koje su nosile oko vrata, prilikom čega je jedna od napadnutih zadobila lake telesne povrede, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.

U saopštenju se navodi da su osumnjičeni tokom druge polovine avgusta ove godine na području Kraljeva pratili žene u popodnevnim i večernjim satima i čekajući pogodan momenat pritrčavali im s leđa kidajući im zlatan nakit koje su nosile oko vrata.

Branko B. je sa maloletnikom u kraljevačkim gradskim zlatarama prodavao ukraden nakit, posle čega su novac delili.

Branku B. je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu za razbojništvo i više teških krađa, priveden je istražnom sudiji Osnovnog suda u Kraljevu.

Osumnjičeni maloletnik je shodno odredbama Zakona o maloletnim učiniocima krivičnih dela saslušan i protiv istog će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere o čemu je obavešten Viši javni tužilac u Kraljevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track