OVO JE ŠOK-SNIMAK POLICIJSKE POTERE U ZEMUNU! INTERVENTNA SEČE BMW, PRAŠTE MECI! Muškarac pokušao da umakne, prošao blokadu...
Foto: Printscreen

dramatično

OVO JE ŠOK-SNIMAK POLICIJSKE POTERE U ZEMUNU! INTERVENTNA SEČE BMW, PRAŠTE MECI! Muškarac pokušao da umakne, prošao blokadu...

Crna Hronika -

Pojavio se snimak potere za Draganom Jovanovićem (26) u Zemunu. Da podsetimo patrola policije u Zemunu u redovnoj kontroli pokušala je da zaustavi Dragana J. (26) danas na batajničkom drumu On je dodao gas i počeo da beži. Tom prilikom kolima je krenuo da udari i policajca.

Počeo je da beži ka naselju Galenika. U poteru se uključuju dve interventne i nekoliko patrola iz Batajnice.

00:20

Snimak policijske potere u Zemunu

Prilikom potere pokušali su da mu naprave blokadu koju je on izbegao, ali su mu policajci pucali u gume i izbušili sve četiri. On je nastavio da beži i vozi na felnama. U Ulici Isidora Stojanovića je zaustavljen i uhapšen.

U vozilu je nađena droga. U pitanju je ozbiljan prestupnik i zvršilac najtežih krivičnih dela koji je jednom prilikom pobegao i sa suđenja u Palati pravde. Prilikom bežanja oštetio je dva džipa interventne. Dragan J. (26) inače ima poternicu zbor izdržavanja kazne.

Kurir.rs/Informer

bonus video:

06:53

GRAĐANI U STRAHU: Posle ubistva porodice Đokić meštani se zaključavaju i retko izlaze iz domova

01:04

ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA: Opis dokaza, DNK druge osobe, i osporavanje veštačenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track